UFC

Cormier 'pohvalio' prijatelja Askrena: 'Gotovo je postao UFC prvak, a ne zna se boriti'

Daniel Cormier i Ben Askren
 screenshot/YouTube
Vrlo simpatičan stav Daniel Cormier ima prema svom prijatelju i bivšem kolege iz olimpijske hrvačke reprezentacije, Benu Askrenu. Kaže kako je ovaj došao blizu naslova UFC prvaka svijeta, a da se nikad nije naučio boriti.

Može li Ariel Helwani istući Bena Askrena? Upravo to pitanje dobio je Daniel Cormier u vrlo opuštenom razgovoru s najpoznatijim svjetskim MMA novinarom. Cormier je uz smijeh rekao da misli da bi ga Helwani mogao savladati ako bi to bila borba udaračkim tehnikama, a onda se okrenuo svom stavu o Askrenu.

"Volim Bena, on je moj momak, no ne znam što reći. Bilo je trenutaka kad me je zabrinuo. Mislio sam da će Ben postati svjetski prvak. Bio je neporažen, pobijedio je Robbieja Lawlera i mislio sam si da će postati svjetski prvak, a on se uopće ne zna boriti", rekao je Cormier suzdržavajući smijeh.

Askren uistinu nije bio daleko od napada na titulu. Da se nije dogodio onaj ludi nokaut Jorgea Masvidala te da je na kraju on savladao "Gamebreda", vjerojatno bi se borio za titulu.

"Nikad se nije naučio boriti, a umalo je postao svjetski prvak. Volim tog momka, on je moj prijatelj, ali vam ovim putem kažem da je on gotovo postao svjetski prvak bez da je ikad naučio boriti se", još je svoj stav potvrdio Cormier.

Askren se umirovio nakon drugog poraza u nizu, odnosno drugog u karijeri, kad ga je sjajnom parteraškom izvedbom savladao Demian Maia.

Linker
25. lipanj 2024 21:22