K1 i Boks

Daniel Cormier poručuje: ‘Jake Paul će biti prebijen ovog ljeta, Perry će biti njegova noćna mora‘

Daniel Cormier

 SCREENSHOT/YOUTUBE/MMA FIGHTING
Pripadnik UFC-ovog Hall of Famea smatra da će bivši UFC-ov borac imati lagan zadatak protiv Jakea Paula

Bivši dvostruki UFC prvak, Daniel Cormier, vjeruje da će Mike Perry pobijediti Jakea Paula u njihovom boksačkom meču 20. srpnja. Vijest je objavljena u utorak da će Jake Paul zaista boksati s najvećom zvijezdom u svijetu boksa bez rukavica. "The Problem Child" trebao se suočiti s bivšim prvakom u teškoj kategoriji, Mikeom Tysonom, na AT&T stadionu u Arlingtonu na taj datum, ali Tyson je morao odustati zbog zdravstvenih problema.

S obzirom na to da je Tyson ispao iz meča, Paul je odlučio ostati na borilačkoj priredbi koja će se sada održati u Tampi na Floridi. Paul će se sukobiti s bivšim UFC-ovim velterašem i neporaženim borcem u golim šakama, Mikeom Perryjem. Perry je opasan protivnik, a bivši dvostruki UFC prvak Daniel Cormier vjeruje da će "Platinum" pobijediti Paula u Amalie Areni sljedećeg mjeseca.

"Može li Mike Perry prenijeti svoje vještine iz borbi golim šakama u boks" upitao je Cormier na svom YouTube kanalu. "Da li to prevodi na boks?"

Paul dolazi s pobjedom nokautom u prvoj rundi protiv Ryana Bourlanda u ožujku. Njegov profesionalni boksački rekord je 9-1. Perry je revitalizirao svoju karijeru nakon što je napustio UFC 2021. godine. Potpisao je za Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) i neporažen je u toj organizaciji s pobjedama nad bivšim UFC prvacima Eddiejem Alvarezom i Lukeom Rockholdom. Perry je posljednji put nastupio u travnju, zaustavivši Thiaga Alvesa u prvoj rundi. Također ima pobjedu u BKFC-u nad Michaelom "Venom" Pageom.

"Može li Mike Perry loviti njega na način na koji lovi protivnike u golim šakama? I hoće li to štetiti Jakeu Paulu i natjerati ga da sumnja u sebe kao što je to učinio Lukeu Rockholdu, kao što je to učinio Thiagu Alvesu? Ozlijedio je Eddieja Alvareza teško. Teško. Ovo su žilavi momci" rekao je Cormier. "Ono što smo naučili o Jakeu je da posjeduje dovoljno vještina da stvori probleme mnogima u boksačkom ringu. Bit će veći od Perryja. Imat će više boksačkog iskustva od Perryja. Ali je li to dovoljno? Ako budem iskren s vama, vjerujem da Mike Perry pobjeđuje u ovoj borbi. Mislim da će Mike Perry učiniti ovu borbu dovoljno ružnom da pobijedi Jakea. On će biti njegova noćna mora" nastavio je Cormier.

Perry je agresivan, snažno udara i nije lako slomiti ga. On dolazi boriti se svaki put i postao je lice BKFC-a. Cormier je priznao da će pratiti ovu borbu.

"Gledat ću ovu. 100 posto ću gledati ovu," rekao je. "Uzbuđen sam. Sviđa mi se ova borba. Ovo je vjerojatno najuzbudljivija borba za Jakea Paula, ali vjerujem da će izgubiti. Jake Paul gubi 20. srpnja."

Paul bi se trebao suočiti s Tysonom 15. studenog na prvobitno zakazanom mjestu, AT&T stadionu u teksaškom Arlingtonu. Nije jasno što bi potencijalni poraz od Perryja značio za meč s Tysonom u studenom.

Linker
27. lipanj 2024 11:19