UFC

Adesanya najavio laganu pobjedu: 'Šokirat ću vas! Svi misle da je ovo velika borba, ali tu sam već imao'

Israel Adesanya
 Harry How/Getty Images/AFP
"Mišići, njegov agresivni stil i borbe protiv vreća za udaranje, sve je to zavaralo ljude..."

UFC 253 glavna je tema ovih dana u borilačkim krugovima, a u razgovorima o meču Israela Adesanye i Paula Coste često možemo čuti kako mnogi smatraju da je pred aktualnim prvakom težak posao i vjerojatno najopasniji izazivač s kojim se trenutno može susresti.

No, izgleda da su to najave i razmišljanja s kojima se 'The Last Stylebender' nimalo ne slaže. Štoviše, prvak je na virtualnoj press konferenciji uoči nedjeljnog okršaja u Abu Dhabiju poručio da je pred njim "lagan posao".

"Mislim da su mišići zavarali sve. Mišići, njegov agresivni stil i borbe protiv vreća za udaranje, sve je to zavaralo ljude. Svi si misle da je ovo velika borba, ali ne i ja. Već sam imao tu borbu u srednjoj kategoriji, bio je to Kelvin Gastelum. Već sam imao i najveću borbu u srednjoj kategoriji kada uzmemo u obzir broj gledatelja na tribinama, to je bila ona s Robertom Whittakerom. Ovo će izgledati kao lak posao, a to će šokirati puno ljudi", najavio je Adesanya.

UFC-ov prvak usput je već progovorio i o onome što bi moglo slijediti nakon Coste, a to je borba protiv Jareda Cannoniera.

"On je 'dark horse' ove kategorije, a ja se veselim takvim izazovima. Sa svojim trenerima već neko vrijeme držim oko na njemu", komentirao je Adesanya.

Linker
30. lipanj 2024 23:50