Regija

Ivica Trušček ponovno u FNC-ovom kavezu! Čeka ga nekadašnji protivnik Khamzata Chimaeva

Ivica Trušček i Dražen Forgač

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
Kisič inače trenira u Gym 23 dvorani u Beču

Što reći o Ivici Truščeku, čovjeku koji je u svojoj profesionalnoj karijeri u kavez ušao čak 78 puta. U trenutno posljednjem nastupu nokautirao ga je Savo Lazić, a to je bilo na FNC 7 priredbi koja se prošlog mjeseca održala u Puli. Meč prije toga je poražen od Christiana Jungwirtha na Oktagon 33 priredbi, a tome je prethodio niz od tri uzastopne pobjede.

Četiri je puta ‘‘Terror‘‘ nastupao u FNC-ovom kavezu te je krenuo sa tri pobjede, no niz je prekinuo ‘‘Hitman‘‘. U svom prvom FNC nastupu je pobijedio Vasu Bakočevića ‘‘submissionom‘‘, te su uslijedile pobjede protiv Kuittyja Begaja i Aleksandra Jankovića, a sada će na FNC 8 priredbi imati priliku vratiti se na pobjedničke staze.

Na FNC 8 ga čeka Marko Kisič, dvadesetdevetogodišnji borac iz Rakićeve Gym 23 dvorane. Inače, Marko je u svojoj profesionalnoj karijeri ostvario sedam pobjeda i tri poraza, a najznačajnija borba je svakako ona protiv Khamzata Chimaeva na BRAVE 18 priredbi, a Khamzat ga je pobijedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Posljednji puta je nastupao na Austrian FC 15 priredbi u sedmom mjesecu ove godine, a pobijedio je tada Karla Consila tehničkim nokautom.

FNC 8 održat će se u Zagrebu, 5.11. u dvorani Sutinska Vrela. Na tom eventu će se završiti ovogodišnji Armagedon, a održat će se i šest superborbi od kojih je jedna ova od Truščeka i Kisiča.

Linker
18. lipanj 2024 15:36