Regija

‘Poturak je nagovarao Fabjana da nastupi na K-1 WGP u Sarajevu za 50 tisuća eura, ja sam rekao ne‘

Zelg Galešić i Savo Lazić

 PODCAST INKUBATOR
Slovenska borilačka zvijezda je očito tražena roba, ali njegovog trenera ne zanimaju samo novci već i - pametni pristup

Jučer smo imali priliku pratiti gostovanje prekaljenog hrvatskog MMA borca i glavnog trenera pulskog Trojana Zelga Galešića. Galešić je u razgovoru s Markom Petrakom i Savom Lazićem otkrio par zanimljivih stvari u vezi nastavka karijere svog učenika i nove regionalne super zvijezde Mirana Fabjana.

Jedna od najzanimljivijih stvari koje je bivši član mitskih London Shootfightersa i veteran PRIDE-a Zelg Galešić otkrio je ona da su imali "masnu" ponudu za K-1 WGP spektakl u Sarajevu: "Možda će se naljutiti što ću ovo reći, ali bit ću iskren. Dževad Poturak nas je zvao i ponudio je Miranu 50.000 eura za nastup na K1 turniru u Sarajevu. Ja sam rekao ne".

"Možete kontaktirati jednog i drugog da provjerite. Arapi su ponudili tu cifru zbog cijele priče koju je Miran izgradio, ali novca će biti" rekao je mirnim tonom proslavljeni istarski borac i sadašnji cijenjeni trener koji je istaknuo da je samo i isključivo FNC njihov put.

"Kontaktirali su nas iz BRAVE-a. Oni su htjeli organizirati meč s Erkom Junom na velikom stadionu. No, mi smo zadovoljni FNC-om i dogovorenim uvjetima. Na kraju krajeva, vezani smo ugovorom. Miran je velika riba sada i svi bacaju udicu na njega".

U zadnje vrijeme bilo je nekoliko raznih teorija oko nastavka Fabjanove MMA karijere, od revanša s Darkom Stošićem na beogradskoj Marakani pa sve do "koketiranja" s najboljim borcima iz KSW-a. Jedno je sigurno, Fabjan ima još puno toga za ponuditi, a sigurni smo da će on i njegov trener odabrati najbolju opciju.

Linker
25. lipanj 2024 09:50