Regija

Tomislav Spahović prihvatio je prozivku i poručio: ‘Deklasirat ću te!‘

Tomo Spahović i Andres Ramos

 FNC
Zahuktava se novi uzbudljivi okršaj kojeg bismo mogli gledati na FNC-ovoj priredbi u Areni Zagreb

Nakon što su obojica uspješno svladali svoje suparnike 5. svibnja u Medulinu, na FNC 16 priredbi, Tomislav Spahović (9-7) i Andres Ramos (4-0) počeli su izmijenjivati verbalne udarce i time vjerojatno pripremaju borbu na nadolazećoj FNC-ovoj priredbi u Areni Zagreb. Nakon što je slavio u Medulinu, Ramos je prozvao Spahovića, a bosansko-hercegovačka ‘Zvijer’ je prihvatila taj izazov.

Spahović je gostovao u Spartan Fighting Podcastu gdje je za vrijeme emisije poslao poruku svojem potencijalnom idućem protivniku:

‘‘Poštujem svakog borca, ali s obzirom da me prozvao nakon posljednjeg meča rado ću se odazvati i prihvatiti prozivku. Pokazat ću ti da me ne možeš nadhrvati, a u stojci ću te deklasirati‘‘, poručio je 34-godišnji Spahović.

Podsjetimo, Spahović je u svojoj posljednjoj borbi uvjerljivo nadjačao Macieja Gradeckog. Nakon tri runde dominacije, slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom.

S druge strane 30- godišnji Ramos je također upisao dominantan nastup i pobjedu jednoglasnom odlukom. Pobijedio je Robbiea Kennedyja demonstriravši svoju nadmoć u hrvačkom segmentu borbe. Čak deset puta je uspješno rušio Britanca.

Vidjet ćemo hoće li doći do okršaja između ove dvojice fizički impresivnih boraca, a ako dođe, zasigurno nas očekuje vrlo uzbudljiva borba.

Linker
10. lipanj 2024 20:02