Regija

FNC pojačao velter kategoriju sjajnim borcem: Vrlo talentirani srpski borac potpisao je ugovor

Nemanja Škorić, Nikola Joksović, Nemanja Milošević

 Instagram (nikola Joksović)
Najbolja hrvatska MMA organizacija nastavlja pojačavati svoj roster

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od sljedećeg FNC-ovog eventa koji će se održati 5. studenog (11. mjesec) u Virovitici. U sklopu eventa gledat ćemo četiri finala ovosezonskog FNC Armagedon turnira, ali organizatori su najavili i šest takozvanih ‘‘superborbi‘‘.

Trenutno još nije poznato tko će biti akteri tih mečeva, ali jedan od mogućih je svakako Nikola Joksović (8-1-0). Srpski velteraš u sedmom je mjesecu nastupao na FNC-ovom eventu koji je upriličio polufinalne mečeve Armagedona, a Joksović je u ‘‘superborbi‘‘ porazio Carla ‘‘Nea‘‘ Pratera.

Joksović je pružio jako dobar i zrel nastup protiv bivšeg UFC-ovog borca i nema sumnje kako Joksović može puno toga pokazati i pružiti pod okriljem FNC-a. Stoga je sjajna vijest što je FNC na svojim društvenim mrežama podijelio vijest kako su s Joksovićem potpisali ugovor, a navode kako Nikola vidi FNC kao savršeno mjesto za nastavak svoje karijere.

Ovaj 28-godišnjak karijeru je započeo sa sedam uzastopnih pobjeda. Međutim, u trećem mjesecu ove godine jednoglasnom je odlukom izgubio od Karima Rabeia, a meč se održao pod okriljem Ares FC organizacije. Većinu svojih dosadašnjih pobjeda Joksović je upisao na Megdanovim eventima.

Nikola je vrlo talentiran borac i potkovan je u svim segmentima MMA-a. FNC-ova velter kategorija zbilja dobiva veliko pojačanje u vidu Nikole Joksovića. Jakob Kosić, Marko Ostanek, Đorđe Bukvić i Patrik Čelić neka su od najzvučnijih imena FNC-ove velter kategorije, a bit će jako zanimljivo vidjeti s kime će ‘‘matchmakeri‘‘ upariti Joksovića u sljedećem nastupu.

Trebao se Nikola krajem prošle godine boriti protiv Marka Ostaneka na FNC-u u Osijeku, ali taj nastup na kraju se nije dogodio zbog ozljede Marka Ostaneka. Ivica Trušček tada je uskočio kao zamjena, ali se ubrzo ozlijedio i Joksović. ‘‘Terror‘‘ se na kraju borio protiv Kuittyja Begaja kojeg je porazio ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a Ostanek i Joksović nikada nisu ponovno ugovorili svoj međusobni obračun.

Možda je FNC u Virovitici pravo vrijeme za to.

Linker
15. lipanj 2024 17:01