K1 i Boks

(VIDEO) Jake Paul objavio snimku treninga sa sparing partnerom teške kategorije

Jake Paul

 BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia
Jake Paul se u svojoj karijeri još nikada nije sukobio s pravim boksačem teške kategorije

Jake Paul se sprema za meč protiv Mikea Tysona.

Paul će se suočiti s Tysonom u osam rundi boksačkog meča 15. studenog na AT&T stadionu u Arlingtonu, u Texasu. Njihova borba je prvotno bila zakazana za srpanj, no zbog Tysonovih zdravstvenih problema borba je morala biti odgođena.

Sada, kada je ponovno sve u tijeku, legenda boksa i bivši prvak u teškoj kategoriji Tyson objavio je u petak jedan video svog treninga za nadolazeću borbu, a u subotu je Paul uzvratio objavom snimke svog sparinga, pokazujući kako se priprema za okršaj.

Tijekom jedne konferencije za medije, Tyson je izjavio da Paul nije mogao nokautirati ‘‘mršavog 20kg teškog‘‘ Natea Diaza. Naime, Diaz se u svojoj karijeri natjecao u lakoj i u velter kategoriji, a ‘‘Iron Mike‘‘ je time htio reći da njegov mladi protivnik nema što raditi u ringu s jednim pravim teškašem poput njega.

Možda je baš zato Paul objavio snimku na kojoj se može vidjeti da dijeli ring s velikim i teškim sparing partnerom. Međutim, hoće li mu to pomoći u pripremi za nadolazeću borbu protiv legende, vidjet ćemo u studenom.

Snimku koju je Paul objavio na svom Instagram profilu, pogledajte niže.

Linker
06. listopad 2024 22:57