K1 i Boks

Poznata je i lokacija: Canelo se vraća borbom na stadionu i pred navijačima!

Canelo Alvarez
 OSVALDO AGUILAR / MEXSPORT VIA AFP
"Očekujem da ovo bude posebna borba s kojom ću zaključiti godinu"

Već se neko vrijeme zna da će Saul 'Canelo' Alvarez (53-1-2) svoj prvi meč u 2020. godini odraditi 19. prosinca, kao i da će za protivnika imati Calluma Smitha (27-0), a sada smo saznali i točnu lokaciju predviđenu za ovaj boksački događaj.

Alvarez i Smith obračunat će se na The Alamodome stadionu u San Antoniju koji bi za boksačke evente u neko normalnije doba mogao primiti preko 70 tisuća navijača, no ovom će prigodom biti otvoren za ograničeni broj gledatelja.

Koliko će fanova moći uživo gledati novi meč meksičke superzvijezde, u ovim trenucima nije poznato, ali BoxingScene piše da će ulaz biti dozvoljen "što većem broju gledatelja sve dok su zadovoljene propisane mjere socijalnog distanciranja."

"Oduševljen sam što se vraćam borbom na Alamodomeu i vrlo sam zahvalan na tome da se mogu boriti pred svojim fanovima. Imam lijepa sjećanja na svoje prethodne borbe u Teksasu i očekujem da ovo bude posebna borba s kojom ću zaključiti godinu", rekao je Alvarez.

Okršaj meksičkog i britanskog boksača najavljen je, podsjetimo, kao borba za ujedinjenje WBA titula u super-srednjoj kategoriji. S time da Alvarez u ovaj meč ulazi s WBA 'regularnom' titulom, dok Smith kao ulog stavlja WBA (Super) i The Ring naslove.

Linker
16. lipanj 2024 16:33