K1 i Boks

Otkriven bizaran razlog Usykova jučerašnjeg uhićenja: Cijela zavrzlama počela zbog - umora!?

Oleksandr Usyk

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Usyk je ubrzo pušten te se obratio na društvenim mrežama i rekao da je s njim sve u redu, a nadamo se da je uspio nesmetano doći na svoju destinaciju

Jučer smo prenijeli vijest kako je svjetski prvak u teškoj kategoriji, Oleksandr Usyk, uhićen na aerodromu u Krakowu. Kratki video snimak počeo je kružiti društvenim mrežama te su počele i brojne špekulacije zbog čega se Usyk našao u lisičinama, a nije dugo trebalo da u javnost dospiju i te informacije.

Odmah po uhićenju, njegova supruga i menadžer su na društvenim mrežama napisali da se ne radi o nikakvom kriminalu, a sam Usyk je napisao da se radi o nesporazumu. ESPN-ovi izvori jutros su došli do razloga zašto je Usyk bio uhićen, te su napisali:

‘‘Izvor je rekao da je Usyk, građanin Ukrajine, uhićen nakon što se pokušao ukrcati na let za Valenciju, gdje je trebao početi s pripremama za revanš protiv Tysona Furyja. Usyk i njegov trener, Sergey Lapin, obojica su uhićeni nakon što je službenik aerodroma procijenio da nisu sposobni za putovanje‘‘, stoji u izvješću.

‘‘Prema izvoru, Usyk je pokušao objasniti da su u redu i da su jednostavno iscrpljeni zbog gotovo 14-satnog putovanja iz Kijeva. Unatoč jezičnoj barijeri, Usyk je pokušavao objasniti da nisu pod utjecajem nikakvih supstanci, ali su svejedno bili privedeni‘‘, također je napisano.

Dakle, Usyk i njegov trener pojavili su se vidno umorni, a službenik aerodroma je procijenio da su pod utjecajem nečega. Pozvana je policija te su obojica uhićeni, što je podosta bizaran razlog za takav postupak.

Kako god, Usyk je ubrzo pušten te se obratio na društvenim mrežama i rekao da je s njim sve u redu, a nadamo se da je uspio nesmetano doći na svoju destinaciju.

Linker
19. rujan 2024 12:44