K1 i Boks

Dillian Whyte usporedio Duboisov meč protiv Joshue s onim protiv Filipa Hrgovića: ‘Ne radi to, inače ćeš ići na spavanje‘

 Daniel Dubois vs. Filip Hrgović

 Mohammed Saad/AFP/Profimedia
Dubois se u borbi definitivno neće moći toliko opustiti i sve bazirati na tom navodnom sparingu, jer bi mu se uistinu i moglo dogoditi ovo što Whyte navodi.

Je li Daniel Dubois dovoljno dorastao izazovu kao što je Anthony Joshua, saznat ćemo za svega dva dana. Ove subote na rasporedu nam je velika priredba na Wembleyju, a kao što već znate, upravo će Anthony Joshua i Daniel Dubois nastupiti u glavnoj borbi večeri, i to za IBF-ovu titulu prvaka.

Iako je Joshua opravdano favorit u ovom meču, Dubois je također boksač kojeg nikako ne treba otpisati. Njegova udaračka moć opasna je za svakoga te nitko ne smije opušteno ući u meč, a Dillian Whyte rekao mu je što mora činiti protiv Joshue ukoliko ne želi ‘‘spavati‘‘:

‘‘Ovo je odlična borba. Znate li što je smiješno? Duboisu se vraća ono iz prethodne borbe. Filip Hrgović je navodno njega prebio na sparingu, i onda je Dubois prebio njega u borbi. Isto tako je navodno Dubois prebio Joshuu na sparingu, tako da možda promijene uloge u borbi. Dubois je navodno samopouzdan zbog toga, samo nadam se da nije previše‘‘, rekao je Whyte za talkSPORT.

‘‘Nadam se da je malo na rubu i da se malo brine, jer ne želite stati ispred AJ-a i primiti previše desnih ruku jer je onda samo pitanje vremena kada ćeš ići na spavanje. Dubois je sporiji ali metodičniji‘‘, dodao je.

Dubois se u borbi definitivno neće moći toliko opustiti i sve bazirati na tom navodnom sparingu, jer bi mu se uistinu i moglo dogoditi ovo što Whyte navodi. Previše je Joshua opasan udarač da opušteno uđe u meč protiv njega, no toga je vrlo vjerojatno svjestan i sam.

Linker
19. rujan 2024 22:45