K1 i Boks

Michael Bisping: ‘Ne znam testira li BKFC, ali Mendes izgleda kao da je opet na steroid kremicama‘

Michael Bisping i Chad Mendes

 screenshot (YouTube | Instagram)
Bivši višestruki UFC-ov izazivač proteklog se vikenda vratio aktivnim borbama

Bareknuckle 2 priredba, Bare Knuckle Fighting Championship promocija, donijela je nekoliko zanimljivih nastupa, gdje se možda najviše istaknuo onaj povratnika borilačkom sportu, Chada Mendesa.

Bivši UFC-ov izazivač za titulu perolake kategorije tijekom MMA karijere bio je prije svega poznat kao hrvač, no sad se vratio u potpuno drugom sportu, a u svom nastupu izgledao je sjajno. Slavio je nokautom, nakon što je svog protivnika čak četiri puta tijekom meča slao na pod. Uslijedile su razne pohvale, ali i komentari njegovog izgleda.

Ovu posljednju temu nije mogao propustiti niti Michael Bisping u svom stalnom tjednom obraćanju fanovima putem YouTube kanala. On je Mendesov nastup pohvalio, no nije mogao izbjeći ono što su mnogi primijetili te odmah i napomenuli.

"Chad 'Mini' Mendes ili Chad 'steroidna krema za ruke' Mendes, kao što je poznat u nekim krugovima. Meni on izgleda kao da je ponovno na 'kuri', nije li? Budimo iskreni", rekao je Bisping, time podsjetivši na epizodu s Mendesovim doping padom dok je bio članom UFC-a.

Chad je tada tvrdio kako je koristio kremu za ruke koja u sebi sadrži steroide te kako je to rezultat njegovog pozitivnog doping testa. Vjerojatno mu je krema pomogla oko nekih drugih stvari, budući da je nedugo nakon toga i njegova fizička definicija poprimila nešto "opušteniji" oblik.

"Ne znam testiraju li u Bare Knuckle FC-u, ali Chad 'Mini' Mendes baš i ne izgleda toliko 'mini'. Izgledao je nevjerojatno izrezan i napucan", dodao je Bisping.

Mendes i dalje ima važeći ugovor s UFC-om, ali je dobio dozvolu za nastupe u BKFC-u te je nakon ovog nastupa naglasio kako je od sada i službeno "bare knuckle" boksač.

Linker
04. srpanj 2024 21:00