K1 i Boks

(VIDEO) ‘Statistika upućuje da ovo neće biti dug meč‘: Pogledaje DAZN-ov kraći uvid u trening kamp Johnnyja Fishera

Johnny Fisher

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing)
25-godišnji Johnny Fisher uvjeren je kako će meč između njega i Babića završiti jako brzo

Dva dana udaljeni smo od novog meča Alena Babića. Ponajbolji hrvatski profesionalni boksač predvodit će spektakularni boksački event u londonskom Copper Boxu, a protivnik će biti vrlo opasni i talentirani Johnny Fisher (11-0).

25-godišnjak nadimka ‘‘The Romford Bull‘‘ (‘Bik iz Romforda‘), neporažen je u dosadašnjoj karijeri, a čak 10 od ukupno 11 svojih mečeva završio je nokautiravši protivnike. Strašan udarač je Johnny Fisher, vrlo odvažan i neustrašiv, ali većinu tih odlika posjeduje i naš Alen Babić.

Način na koji Fisher i Babić pristupaju borbama čini ovaj meč nevjerojatno zanimljivim i mnogi su uvjereni kako ćemo gledati pravi vatromet. Alen Babić nije boksač kojeg javnost posmatra kao pretjerano snažnog udarača i boksača koji protivnike ruši jednim udarcem, ali statistika govori kako Alen nije ništa lošiji finišer nego Johnny Fisher. 11 od ukupno 12 pobjeda Babić je upisao prekidom.

Način na koji Babić dolazi do pobjeda prekidom ipak se nešto razlikuje od Fisherovog načina. Alenova kondicijska sprema uvijek je na jako visokoj razini, a Babić svojim tempom i neprestanim pritiskom lomi protivnike, sve dok ih ne navede da psihički klonu, a zatim završe nokautirani. Hoće li Babić na isti način slomiti Fishera ili će Fisher svojim ubojitim udarcima završiti Babića prije nego Alenov pritisak uzme danak, saznat ćemo u subotu navečer. Johnny Fisher ipak vjeruje kako će ovo biti jako kratak meč.

‘‘Alen ‘Savage‘ Babić donosi visok intenzitet. Voli jako puno mahati, ali statistika i vjerojatnost govore da ovo neće dugo potrajati. Moj posao je da ja budem taj koji će stajati na nogama po završetku meča.‘‘, rekao je Fisher u jednoj od DAZN-ovih najava ovog meča.

Radi se o videouratku koji daje mali uvid u trening kamp Johnnyja Fishera, a engleski teškaš usput pojašnjava kako je postao boksačem i što ga je navelo da se okuša u tom sportu. Nekoć ragbijaš, danas boksač, Fisher je u sportu od malih nogu.

Babiću zasigurno neće biti lako, ali mi se iskreno nadamo da će ipak Babić biti posljednji koji će ostati na nogama.

DAZN-ov videouradak posvećen Fisheru pogledajte ispod ovog teksta.

Linker
06. srpanj 2024 07:47