K1 i Boks

(VIDEO) Treba li Nateu Diazu ovakav ‘cirkus‘? Influencer ga je provocirao, Diaz je ‘eksplodirao‘

Nate Diaz i N3on

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Velikan slobodne borbe našao se na meti influencera koji nema nikakve dodirne točke s borilačkim sportom

Nate Diaz u noći sa subote na nedjelju odradit će svoj drugi boksački nastup. Legendarni UFC-ov borac boksat će protiv Jorgea Masvidala, još jednog UFC-ovog veterana s bogatom MMA karijerom iza sebe.

Mnogi pamte kako su Diaz i Masvidal bili akteri prve borbe za UFC-ov ‘‘BMF‘‘ pojas, a tada je slavio Jorge Masvidal. Nešto manje od pet godina nakon tog meča, Diaz i Masvidal odmjerit će snage prema boksačkim pravilima.

Među onima koji smatraju da Diaza čeka novi poraz od Masvidala, našao se momak poznat pod nadimkom ‘‘N3on‘‘. Radi se o poznatom influenceru i streameru koji je dobio priliku sudjelovati na konferenciji za medije uoči ovog meča.

‘‘Nakon što završiš nokautiran, hoćeš li se umiroviti?‘‘, N3on je pitao Natea Diaza, na što je Diaz ‘‘eksplodirao‘‘.

Isprovocirani Nate izvrijeđao je N3on i prijetio je kako će ga izudarati po nogama. Poznato je kako se Nate Diaz ne šali s takvim prijetnjama i ne ustručava se sukobiti s osobama koje mu iskazuju nepoštovanje. Diaz također nikada nije sam, a njegov tim vjerno ga prati i čuvaju mu leđa.

Nedugo nakon konferencije za medije, društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj je vidljivo kako nekoliko osoba juri spomenutog influencera. Prema navodima N3ona, radi se o pripadnicima Diazovog tima, ali u ovakvim slučajevima, nije isključeno da je sve unaprijed dogovoreno i inscenirano za javnost.

Koliko god se radujemo meču između Masvidala i Diaza, pomalo je žalosno svjedočiti ovakvim scenama. Velikan slobodne borbe izložen je provokacijama od strane nekakvog influencera koji nema nikakvu poveznicu sa svijetom borilačkih sportova. Nate Diaz zaslužuje bolje od toga, ali sam je pristao na takav ‘‘cirkus‘‘.

Linker
07. srpanj 2024 10:27