K1 i Boks

‘Babić je ponosan, on ne dolazi pasti. No, plan mi je razvaliti ga jer dolazi oduzeti mi sve ono za što sam radio‘

Johnny Fisher, Eddie Hearn i Alen Babić

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutter/Shutterstock Editorial/Profimedia
Babić zasigurno u taj ring dolazi napraviti kaos, a vidjet ćemo kako će de Fisher u tome snaći

Alena ‘‘Savagea‘‘ Babića u akciji ćemo gledati iduće subote, a 25-godišnji Johnny Fisher bit će njegov protivnik. Ovaj neporaženi teškaš nova je prepreka za ‘‘Savagea‘‘ na njegovom povratničkom putu, no oko jednoga se slažu obje strane; težak meč obojicu očekuje ovoga tjedna.

Ranije danas, Fisherov trener rekao je da ne žele podcijeniti Babića jer on u svaku borbu ulazi kao u rat. Sada je i sam Fisher progovorio o subotnjem meču, a nije krio da očekuje dosta težak meč i punih deset rundi rata:

‘‘Očekujem jako, jako teških i iscrpnih deset rundi. Jednom kada se pomirite s tim da će to biti najbolnije, najstrašnije iskustvo u vašem životu, to vas malo oslobodi. Znate da će biti grozno tako da trenirate koliko god možete. To je uzbudljivije više od ičega. Nakon svih tih priprema, jednostavno želite ljudima pružiti dobar šou‘‘, rekao je Fisher za Matchroom.

‘‘Sve će biti u tome da mu priđem na školovan način. Plan mi je razvaliti ga. Nisam želio biti poznat kao udarač, mislim da to jednostavno prirodno jesam. Babić je ponosan čovjek, on ne dolazi leći. On dolazi oduzeti mi sve ono za što smo radili, tako da mislim da ja imam jako puno toga za izgubiti‘‘, dodao je.

Babić zasigurno u taj ring dolazi napraviti kaos, a vidjet ćemo kako će de Fisher u tome snaći. Mlad je to boksač kojemu predviđaju jako dobru karijeru, no, Babića neće smjeti otpisati ukoliko želi zadržati svoju ‘‘nulu‘‘. Meč je na rasporedu u subotu, a i mi ga jedva čekamo!

Linker
03. srpanj 2024 15:03