Ovotjedni meni započinjemo jednostavnom domaćom tjesteninom sa sirom za pripremu koje će vam trebati manje od pola sata, nastavljamo jednako brzim wokom, a zatim, sredinom tjedna, uživamo i u bogatom, toplom varivu s keljom i grahom. U četvrtak radimo hrskave kuglice od prosa s povrćem, u petak hrskavog oslića s kuhanim krumpirom i pečenim češnjakom, a subotu pak jedva čekamo zbog gustog gulaša sa svinjetinom, krumpirom i pivom. Na kraju, u nedjelju radimo jedan od naših favorita - bogatu piletinu u svilenkastom umaku od vina, korjenastog povrća i šampinjona. Recepte potražite u nastavku!
PONEDJELJAKb
UTORAK
SRIJEDA
VARIVO S KELJOM, KOBASICAMA I GRAHOM
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
GULAŠ SA SVINJETINOM, PIVOM I KRUMPIROM
NEDJELJA
PILETINA U UMAKU OD VINA I KORJENASTOG POVRĆA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....