S dolaskom sve hladnijih dana, sve se više okrećemo toplim jelima iz pećnice koja griju na najslasniji način. Istovremeno, još uvijek nismo spremni u potpunosti pustiti ljeto pa se, za vrijeme užurbanih radnih dana, okrećemo i jednostavnim, brzim jelima sa sezonskim plodovima. Jednim upravo takvim odlučili smo započeti tjedan pa je tako danas na redu brzinska salata s tjesteninom u koju, osim povrća i mozzarelle, možete ubaciti i ostatke pečenja od jučerašnjeg ručka. Već sutra, u utorak, okrećemo se slasnim punjenim patlidžanima, ali ovog ih puta pripremamo u vege varijanti i dodajemo im gusti umak od leće i rajčice. U srijedu pak radimo jednostavniju varijantu pizze, preskačemo miješenje tijesta i omiljene dodatke dodajemo na podlogu od tikvica. Nakon zdravije varijante pizze, u četvrtak uživamo u slasnoj prženoj piletini, a u petak radimo najbrži ručak ovog tjedna – tunu na grill tavi u sezamu. Plan za subotu uključuje razvlačenje tijesta za domaću štrudlu sa sirom, dok u nedjelju uživamo u mesnoj gozbi i sočnoj janjetini s povrćem iz pećnice.
PONEDJELJAK
SALATA S TJESTENINOM I PILETINOM
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
JANJETINA S POVRĆEM IZ PEĆNICE
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....