Ovaj smo ponedjeljak odlučili započeti nešto drugačijim jelom pa tako danas radimo zasitne sendviče s patlidžanom, jajima i heljdom, a na krišku omiljenog kruha dodati možete i mesne dodatke koji su vam ostali od nedjeljnog ručka ili pak manju konzervu tune. U utorak radimo jednostavne zapečene punjene paprike koje će se odlično složiti uz čitav niz priloga, od pečenog ili na pari kuhanog povrća, pire krumpira ili riže, a za sredinu tjedna smo pripremili recept za slastan, kremasti spoj riže, tikvica i piletine. U četvrtak tjesteninu punimo jednostavnim nadjevom od svježeg sira i blitve ili špinata, u petak radimo omiljenu salatu od hobotnice, a u subotu sendviče s popečcima od slanutka. U slučaju da nikada do sada niste radili falafel, toplo preporučujemo da se upustite u tu avanturu, a hrskave okruglice od slanutka zatim, osim u sendviču, poslužiti možete u salati ili uz prilog po želji. Kako bismo kraj tjedna proslavili kako treba, ove nedjelje radimo svinjetinu s krumpirom iz pećnice i poslužujemo je uz, naravno, ogromnu zdjelu sezonske salate.
PONEDJELJAK
TOST S TIKVICAMA, PATLIDŽANOM, JAJIMA I HELJDOM
UTORAK
SRIJEDA
KREMASTI SPOJ TIKVICA I PILETINE
ČETVRTAK
TJESTENINA PUNJENA SIROM I BLITVOM
PETAK
SUBOTA
POPEČCI OD SLANUTKA U SENDVIČU ILI SALATI
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....