Trebat će vam:
3 jaja
100 g brašna
150 g mlijeka
2 žlice parmezana
2 žlice maslaca
Dodaci: mozzarella ili feta sir, svježe bilje, pečena jaja, rajčice, tikvice, avokado, losos, jaja...
Priprema:
Najprije zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Dok se grije, u pećnicu ubacite i posudu u kojoj ćete kasnije peći palačinku. U posudi pomiješajte jaja, brašno, mlijeko, sol i papar. Iz pećnice izvadite posudu koju ste zagrijavali pa ubacite maslac i protresite kako bi se rasporedio po cijeloj površini. Na otopljeni maslac dodajte smjesu za palačinku i pospite parmezanom. Ubacite u pećnicu i pecite oko 20 minuta, dok se palačinka ne napuše. Za to vrijeme pripremite nadjev od sireva i povrća te mesnih dodataka po želji. Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....