Trebat će vam:
10-ak janjećih kotleta
1 kg krumpira
400 g graška
3 režnja češnjaka
2 luka
100 g maslaca
začinsko bilje po želji
Priprema:
U posudu za pečenje najprije stavite krumpir koji ste narezali na veće komade. Dodajte luk narezan na četvrtine, češnjak, sol, papar i ulje. Sve dobro promiješajte i pecite 20 minuta poklopljeno, a zatim otklopite i pecite dok krumpir ne omekša. Janjeće kotlete ispecite na maslinovu ulju, začinite ih soli i paprom. Na istu tavu zatim stavite grašak koji ste prethodno kratko blanširali. Dodajte maslac, sol i papar i sve dobro promiješajte pa kuhajte 5 minuta. Poslužite janjeće kotlete s graškom, pečenim krumpirom i salatom po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....