Nakon što su još u ožujku najavili kako uskoro otvaraju svoju prvu podružnicu u Istri, ekipa iz zagrebačke pizzerije Al Dente ovih je dana objavila da je njihov drugi restoran napokon otvoren. Nalazi se na adresi ulica Nello Quarantotto, na broju 20, moderno je uređen i nudi tip jela kakva su dostupna i u zagrebačkom Al Denteu.
Osim njihovih pizza u canotto stilu, s debelim, prozračnim rubovima, tu su tako i različite tjestenine, poput primjerice raviola s janjetinom i kremom od Veli Jože sira i njihove poznate tjestenine iz koluta sira, te različita mesna i riblja jela.
Zanimljivo je dodati i kako su se odmah po otvaranju iz Al Dentea pohvalili prvim gostima, među kojima se našao i Joe Bastianich, sin slavne televizijske chefice Lidije Bastianich, inače poznati restorater i jedan od sudaca u američkom Masterchefu.
Restoran u Rovinju otvoren je svakog dana od 11 do 23 sata.
Zagrebački Al Dente kroz ljeto normalno nastavlja s radom, a vrijedi spomenuti i da su puno prašine nedavno digli visokim cijenama svojih pizza na Pizza Festivalu Zagreb. Ovo nije prvi istup ekipe iz pizzerije Al Dente, jer otprilike godinu dana nakon što su otvorili lokal u Bogovićevoj ulici, pažnju medija privukli su pizzom s odležanim ribeyem i listićima zlata, koja je tada koštala nevjerojatnih 1000 kuna.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....