Pripremili smo tjedni meni koji će se svidjeti klasičarima, ali i onima koji traže jednostavna jela za svakodnevnu pripremu. Tako tjedan započinjemo brzim složencem od krumpira i gljiva, nastavljamo varivom, a zatim se prebacujemo na klasike kojima teško odolijevamo te uživamo u slasnom zapečenom grahu i omiljenoj tjesteninom sa zeljem. Kraj tjedna rezervirali smo za bogati umak u koji smo zatim ubacili lignje i kozice, a pripremili smo i recept za one najveće ljubitelje piletine. Za nedjeljni smo pak ručak isplanirali nešto posebno ukusno - neodoljivu mesnu štrucu.
Jedino što sada preostaje jest odabrati favorite i baciti se pripremu ovih, pažljivo odabranih jela. Recepte potražite u nastavku!
PONEDJELJAK
Složenac s krumpirom i gljivama
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Mesna štruca i umak od rajčice
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....