DOMIŠLJATO, NEMA ŠTO

Jedan je restoran sva jela na meniju nazvao po uredskom priboru, evo rekacija

 Unsplash/
Na društvenim mrežama povela se rasprava o tome je li ideja genijalna ili je u pitanju ipak prijevara

Pregledavajući društvene mreže, nedavno nas je posebno zabavila vijest koju je prenio Wealth. Oni su, naime, pisali o restoranu Good Fortune Burger iz Toronta koji je jela sa svog menija preimenovao u nazive koji se inače koriste za uredski pribor. Iako su svoj potez opisali samo kao dobru zabavu, mnogi su ga shvatili kao priliku da trošak ručka sada još lakše opravdaju u firmama u kojima rade. Uostalom, tako se

Sendvič s piletinom tako naručuju pod nazivom "mala ploča za pisanje", vege burger pod "slušalice i mikrofon", a krumpiriće s parmezanom pod "USB miš". Na meniju se nalaze i jela pod nazivima "klamerica", "silikonski dodatak za tipkovnicu" i "HDMI kabel".

No, više od same ideje zanimljivi su komentari na post na Instagram profilu Wealtha. Dok je dio korisnika ove društvene mreže potez restorana zabavio, drugi su zgroženi idejom i smatraju je apsolutnom prijevarom. Treći, pak, smatraju da je ovaj potez potpuno nerealan te kako baš nitko ne bi povjerovao da je netko kupio 10 klamerica u, primjerice, tri mjeseca.

"Genijalno i neetično u isto vrijeme" i "Ovo bi trebali napraviti i barovi u zračnim lukama", također su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:39