Početkom tjedna volimo planirati meni za naredne dane kako bismo si olakšali pripremu i organizaciju, pa smo tako i ovog puta izdvojili sedam recepata za brza i jednostavna, a ukusna sezonska jela idealna kako za pripremu usred tjedna, tako i za vikend uživanja. Od zelenog quichea u koji možete ubaciti i ostatke od pečenja, preko zasitnog variva na žlicu i salate s pečenim povrćem, tjestenine s lisičarkama i punjenih patlidžana pa sve do ukusne zarolane svinjetine punjene sušenom rajčicom i špinatom. Dobro je spomenuti i kako će većina pobrojanih jela, poput salate s kus kusom, variva s grahom i tjesteninom te slane pite, ukusna ostati i idući dan pa ste tako, pripremite li ih u većoj količini, posao s kuhanjem skratili na najukusniji i najjednostavniji mogući način.
PONEDJELJAK
Patlidžani punjeni kvinojom i pinjolima
UTORAK
Složenac od mesa, zelja i tikvica zaliven vrhnjem
SRIJEDA
Varivo od mladog graha s mrkvom i tjesteninom
ČETVRTAK
Salata od pečenog povrća s kus-kusom
PETAK
Špageti s umakom od vrhnja i lisičarki
SUBOTA
Slana pita od brokule i graška
NEDJELJA
Zarolana svinjetina punjena sušenom rajčicom i špinatom
Pogledajte specijalno izdanje magazina "55 PRIČA IZ 55 RESTORANA"
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....