UFC

Dana White podržava želju Volkanovskog da se opet bori protiv Makhacheva: ‘Tko mu može išta reći?‘

 Alexander Volkanovski 

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Prvak poput Volkanovskog uistinu i zaslužuje sve što poželi jer kao što je i Dana rekao, dokazao se već milijun puta

Malo je falilo Alexanderu Volkanovskom da na UFC 284 priredbi ove godine pred domaćom publikom postane dvostruki prvak. No, Makhachev je u borbi zasluženo pobijedio i obranio svoj pojas, no ne treba bježati od činjenice da je borba bila nevjerojatno bliska. Volkanovski se protiv Makhacheva želi okušati još jednom, a vjerujemo da to svi žele vidjeti.

Jedan od onih koji to žele opet vidjeti jest i UFC-ov predsjednik, Dana White. Iako je rekao kako bi sljedeći za Islama trebao biti Oliveira, Brazilac vjerojatno neće pristati na meč u Abu Dhabiju u desetom mjesecu. Možda je onda Volkanovski taj:

‘‘Da, ne znam. Morat ćemo vidjeti kako će mu proći operacija i što će s tim biti. On je trenutno u stadiju karijere da može činiti što god želi, tko mu može išta reći? Taj tip se doslovno dokazao već milijun puta, a puno ljudi vjeruje da je pobijedio Islama. Što god on želi učiniti, vjerojatno ćemo mu to i omogućiti‘‘, rekao je Dana jučer nakon priredbe.

Također, Dana je oduševljen nastupom protiv Rodrigueza:

‘‘Totalna dominacija. Ne mogu se sjetiti je li bio lijevi ili desni direkt kojeg je malo osjetio, izgledao je malo uzdrmano. Bez obzira na to on je nastavio ići naprijed. Mislim, da, imao je nevjerojatan nastup večeras‘‘, objasnio je Dana.

Prvak poput Volkanovskog uistinu i zaslužuje sve što poželi jer kao što je i Dana rekao, dokazao se već milijun puta. Njegova moć prilagodbe na stil protivnika i dominacija koju iz borbe u borbu demonstrira je nevjerojatna, tako da mu jednostavno moraju pružiti sve što želi.

Linker
15. svibanj 2024 15:45