UFC

Ianu Garryju ponuđen novi protivnik nakon Colbyjeve odbijenice: ‘Pristao sam, čekamo njegov odgovor‘

Ian Garry

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Neporaženi irski velteraš muči se s pronalaskom protivnika

Pisali smo vam kako je Colby Covington javno obznanio da neće biti ništa od meča između njega i neporaženog irskog talenta Iana Garryja. ‘‘Chaos‘‘ ne vidi Garryja kao adekvatnog protivnika i smatra da mu pobjeda nad Ircem ne donosi ništa značajno.

Belal Muhammad i Charles Oliveira borci su s kojima Colby trenutno želi dijeliti kavez, a čini se kako i sam Ian Garry prihvaća činjenicu da neće imati priliku ušutkati Covingtona, barem zasad ne.

Naime, Garry je u razgovoru za talkSport otkrio kako bi njegov sljedeći protivnik mogao biti Michael ‘‘Venom‘‘ Page. Prema navodima Iana Garryja, čak je pristigla i ponuda od strane UFC-a.

‘‘Rekao sam ‘da‘. Pristao sam boriti se s njim. On i njegovi treneri moraju donijeti odluku, jer on je trenutno donekle pretežak da bi skinuo kilažu za sedam tjedana, ali ja sam pristao.‘‘, rekao je Garry i još je otkrio kako se nada borbi na UFC 303 eventu.

U pitanju je event koji će 29. lipnja (šesti mjesec) predvoditi Michael Chandler i Garryjev sportski uzor - Conor McGregor. Garry je vjerovao kako bi ga borba protiv Covingtona gurnula u poziciju sunaslovne borbe večeri, ali Covington nije zainteresiran i Garry se mora okrenuti protivniku koji je lošije rangiran od njega. Page je 13. u poretku izazivača unutar velter kategorije, dok Garry zauzima sedmo mjesto. Ipak, nakon svih odbijenica, Garry je spreman pristati i na ovakav meč.

‘‘Izgubio sam računicu s brojem odbijenica. Mislim da sam prošao kroz osam ili devet imena i svi su odbili meč. UFC mi daje povratnu informaciju kako oni nisu zainteresirani. Nudili su mi Colbyja i pristao sam. Prihvatio sam i ponudu za meč protiv MVP-ja. Rekao sam ‘da‘ borbi protiv Seana Bradyja, a pristao sam i na meč protiv Uzbekistanca kojem ne znam ime (Nursulton Ruziboev). S njim bih se borio da je porazio Joaquina Buckleyja. Prihvatio sam i ponudu za meč s Joaquinom Buckleyjem. Pristao sam na svako ime koje je ponuđeno. To je ono što radim otkako sam ušao u UFC.‘‘, objašnjava Garry.

Mora se priznati kako je Garry uistinu aktivan borac još od dolaska u UFC i već neko vrijeme zaziva novi meč. Vjerujemo da će mu UFC uskoro pronaći protivnika koji će pristati na borbu.

Linker
26. svibanj 2024 14:45