K1 i Boks

Jake Paul izazvao Tysona Furyja na milijunsku okladu, Tyson mu odgovorio

Jake Paul

 Adam Davy/PA Images/Profimedia
Dodatno se začinjuje borba protiv Tysonovog brata

Neporaženi Tysonov brat, Tommy Fury, konačno je zaključio dogovor oko borbe protiv Jakea Paula koja će se održati u kolovozu (8. mjesec) u Madison Square Garden areni. Tommy će ovom borbom zaraditi više novaca od većine svjetskih prvaka, uz minimalno rizika i velikom prednošću što se samih boksačkih vještina tiče.

Jake Paul će s druge strane pokušati svijetu pokazati da se u ringu može nositi i s kvalitetnim profesionalnim boksačem jednako kao i s MMA borcima, a nakon mjeseci pregovora, planiranja i pomicanja datuma, sad će konačno dobiti priliku to i dokazati.

Tyson Fury je nedavno u izjavi pokazao da je prilično siguran u pobjedu svog brata i da ga nije strah uložiti veliki novac u tu tvrdnju.

"Siguran sam u Tommyja i spreman sam to potkrijepiti novcem. Kladit ću se s bilo kime u 100 tisuća dolara. Stavit ću novac na Tommyja i to pokazuje što mislim o njemu. Ako Tommy ne može pobijediti Jake Paula onda se nema pravo nazivati boksačem. Smatram da će ga Tommy nokautirati, ali da mora vjerovati u sebe i pružiti fanovima pravi šou. Mora uživati u procesu jer će biti jako dobro plaćen da se bori s nekime tko se nikada nije borio protiv pravog boksača."

Jake Paul je odgovorio na tu izjavu i povećao ulog; želi se kladiti s Tysonom Furyjem u milijunski iznos. Čitava izjava može se vidjeti na njegovom Instagram profilu kao 'story'.

"Tyson Fury koji je prošle godine zaradio 40 milijuna dolara želi se kladiti na samo 100 tisuća dolara na svog brata? Mogu prepoznati kada se netko boji, ja ću se kladiti s bilo kime bilo kada. Hajdemo napraviti bolju okladu koja će vrijediti nekoliko milijuna. Jesi li za? Hajdemo se usuglasiti!"

Ubrzo nakon Jakeovog prijedloga javio se i Tyson Fury te pristao na Jakeove uvjete.

"Ovo je poruka za Jakea Paula. Čujem da se želiš kladiti na više od 100 tisuća dolara. Hoćeš se kladiti na više od toga? Neka bude onda milijun dolara!" - zaključio je okladu Tyson Fury.

Linker
26. travanj 2024 20:56