VEDRAN PETEH CROPIX
doktorica objašnjava

Ključne pogreške u prehrani koje dovode do kroničnih bolesti. Mnogi nisu ni svjesni da ih svakodnevno rade

Kako ih prevenirati

Ako izuzmemo genetske predispozicije i stresne događaje, nagomilane pogreške u prehrani veliki su okidač za razvoj kroničnih bolesti. Prehrambene navike koje su sukladne metabolički prihvatljivom profilu pojedinca mogu učiniti puno u prevenciji same bolesti, ali i u dobroj kontroli postojećeg autoimunog stanja. U novom edukativnom videu dr. sc. Ana-Marija Liberati Pršo, dr. med. spec. interne medicine, subspec. endokrinologije i dijabetologije, dr. sc. nutricionizma donosi četiri konkretna koraka unutar kojih navodi s kojim sve namirnicama možemo postići dobre navike i time očuvati svoje zdravlje.

Pogledajte video:

Snimatelj: Davor Pongračić

Linker
05. studeni 2024 22:07