IZAZVALA SKANDAL

Rusija pokrenula tjeralicu za OnlyFans zvijezdom: ‘Skinula je majicu ispred našeg najsvetijeg mjesta‘

Bogdanova je na videu podigla majicu ispred poznate Katedrale sv. Vasilija Blaženog, jednog od najsvetijih mjesta u Rusiji

Lolita Bogdanova i video zbog kojeg je optužena

 Instagram/yambogdini

Rusija je pokrenula potragu za ukrajinskim OnlyFans modelom, nakon što je pozirala u toplesu unutar zidina Kremlja. U incidentu koji se dogodio na Crvenom trgu 2021. godine, snimljena je 24-godišnja Lolita Bogdanova, poznatija kao “Lola Bunny” kako podiže majicu pred kamerom, prenosi Daily Mail.

Iako je provokativni video snimljen prije rata, rusko ministarstvo unutarnjih poslova u utorak ju je stavilo na međunarodnu tjeralicu Kremlja. Razlog skandala je što je djevojka pokazala grudi ispred poznate Katedrale sv. Vasilija Blaženog, jednog od najsvetijih mjesta u Rusiji.

Bogdanova se ispričala jer je uvrijedila vjernike, ali je rekla da je video snimljen prije nekoliko godina i da ga nije ona objavila. Nije još privedena, ali je potpisala sporazum da neće napuštati Rusiju zbog istrage, iako se vjeruje da je trenutno u inozemstvu.

Za Bogdanovu se navodi da se traži “po kaznenom članku”, bez obrazloženja točne optužbe. Ruska policija i sigurnosne službe počele su pokretati brojne optužbe protiv ljudi koji se smatraju neprijateljima ili devijantima nove ortodoksije u Rusiji.

U siječnju je objavljeno da je uhićen goli muškarac koji je nastupao na pozornici u noćnom klubu zbog čega mu je određeno 15 dana pritvora. Maxim Tesli, frontmen benda Puppies, snimljen je kako nosi samo čarapu na genitalijama dok je nastupao u klubu u Sankt Peterburgu.

Čarapa mu je pala tijekom nastupa, pa je pjevač ostao potpuno gol. Kasnije je krenuo prema zračnoj luci, pokušavajući pobjeći od policije, ali su ga u međuvremenu ipak uhitili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:29