ODGOJENA U SEDLU

Svestrana kaubojka postala je zvijezda OnlyFansa: ‘Jašem od malih nogu, to je moja strast‘

Keaton Belle 2020. godine dosegla je milijun pratitelja na TikToku, a zbog svoje popularnosti ima uspješan web shop

Keaton Belle

 -/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Kanadska kaubojka koja je odgajana u sedlu, u srcu rodea, postala je TikTok zvijezda s 1,6 milijuna vjernih pratitelja. Keaton Belle (24), koja ima pseudonim Notstick3, na društvenim mrežama pokazuje svoju ljubav prema rock and roll rodeu, riskantnim manevrima skateboardom, nošenju tetovaža i vođenju web trgovine ulične mode.

Keatonino životno putovanje počelo je u gradiću u Britanskoj Kolumbiji, gdje je uživala u djetinjstvu ispunjenom avanturama.

"Bilo je prilično bolesno", prisjetila se. "Odrastala sam u malom gradu s braćom i sestrama te roditeljima. Ljeti bismo se hladili na jezeru, a zimi snowboardali na snijegu. Jahala sam konje i natjecala se u rodeu od malih nogu."

image

Keaton Belle

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Belle je krenula objavljivati na internetu 2019. i osvajala je publiku svojim izvanrednim vještinama skateboardinga i originalnim sadržajem. U 2020. godini njezin TikTok račun dosegao je impresivnu brojku od milijun pratitelja. Svoju popularnost iskoristila je kako bi reklamirala rad svoje internetske trgovine.

Belle je proširila svoju ponudu i počela prodavati različite proizvode. Od kozmetike koja je odisala njezinim jedinstvenim osjećajem za stil do vrhunskih skateboarda koji su odražavali njezinu strast.

image

Keaton Belle

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Još jedna strast u njezinu životu su tetovaže. Naglasila je kako su joj tetovaže omogućile da bude ono što jest i prigrli svoju individualnost.

"Kada sam se počela tetovirati, mislila sam da će me to ograničiti. Ali zapravo sve više postajem svoja i cool je kad drugi to vide."

image

Keaton Belle

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Otkrila je kako joj je omiljena tetovaža "šakalopa", mitska životinja američkog folklora koju ima na prsima.

"Smiješna priča, kad sam bila mlađa, išli bismo u kućicu na jezeru koja je imala sliku šakalope na zidu. Jednom kada smo bili tamo, pitala sam tatu, ‘Zašto nikad nismo vidjeli zeca s rogovima?‘ Mislila sam da su šakalope stvarne", prisjetila se.

Kao model OnlyFansa Belle je postigla uspjeh, a na to je zasigurno utjecala i njezina autentičnost koju pokazuje na svim svojim platformama. Njezin osobni stil je mješavina utjecaja rock and rolla i rodea.

image

Keaton Belle

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

"Kad sam tek počela objavljivati na društvenim mrežama, komentari su me znali pogoditi", priznala je. "Ali danas samo pokušavam biti ja jer svatko ima svoje mišljenje."

"Ove godine planiram putovati svijetom i stvarati sadržaj za OnlyFans i moj brend", otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:48