ŽIVOTNI ZAOKRET

Ana je napustila crkvu i nasilnog muža i krenula ozbiljno zarađivati: ‘Bliže sam Bogu nego ikada‘

Prije nego što se 2015. posvetila vjeri, Akiva je sudjelovala u izboru za najbolju stražnjicu

Ana Akiva

 Facebook/Ana Akiva/

Bivša manekenka koja je postala pastorica u Brazilu, Ana Akiva (36), iz crkve Fuxico Gospel, objavila je da je napustila crkvu i namjerava se priključiti OnlyFansu. Kaže da će se "možda kasnije vratiti u crkvu", ali trenutno se osjeća "bliže Bogu nego ikada".

"Vjerujem da me stvaranje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao kćer Božju ili kao osobu", rekla je Akiva, prenosi NY Post, te dodaje da je svoju ulogu pastorice napustila iz poštovanja prema Bogu.

Ovaj prijelaz ne bi joj trebao biti problem s obzirom na to da je tijekom godina prikupila 100 tisuća pratitelja na Instagramu. Prije nego što se 2015. posvetila vjeri, Akiva je sudjelovala u izboru za najbolju stražnjicu.

image

Ana Akiva

Facebook/ana Akiva/
image

Ana Akiva

Facebook/ana Akiva/

Sada poručuje da oni koji su bez grijeha bace kamen prvi na nju.

"Počela sam uviđati da je crkva pokvarena sredina, gora od sekularnog svijeta, jer tamo propovijedaju jedno, a žive drugo. Ne svi, ali velik dio njih je korumpiran", otkriva.

Također je priznala da se na ovaj korak odlučila dijelom i zbog svog bivšeg supruga, pastora Yusefa Akive, za kojeg tvrdi da ju je kočio tijekom njihova šestogodišnjeg braka.

image

Ana Akiva

Facebook/ana Akiva/

"Zabranio mi je da radim izvan kuće i da imam prijatelje kad sam se udala za njega. Živio je za svoju obitelj i svoju crkvu. Teško je biti sretan pored nekoga tko ti upravlja životom, tko te naziva smećem, pljuje ti u lice... Brojne žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao ja", iskreno priznaje Ana Akiva.

image

Ana Akiva

Facebook/ana Akiva/

Također naglašava da su sve češća izvješća o ženama koje su "žrtve narcisa" koje se krivaju iza vjere.

“Neki vjerski citati govore o podložnosti, poslušnosti i šutnji”, rekla je. “Dugo sam patila, opraštala sva zlostavljanja jer sam bila uvjerena da je to moja obaveza.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:59