NOVI SEKS SKANDAL

Londonski gradonačelnik ima izvanbračnu kćer?

Kontroverzni političar navodno je otac djevojčice koju je prije osam mjeseci na svijet donijela njegova bivša savjetnica za umjetnost, 36-godišnja Helen Macintyre

Kontroverzni londonski gradonačelnik Boris Johnson ponovno je postao glavno lice s naslovnice tabloida nakon što je jedna od njegovih bivših ljubavnica rekla da je otac njezine osmomjesečne djevojčice gradonačelnik glavom i bradom. S obzirom na to da očinstvo još nije službeno potvrđeno, priča je dobila na pravoj težini u trenutku kada je Johnson, gostujući u jednoj BBC-evoj emisiji zanijemio na pitanje novinarke Vanesse Feltz je li istina da je on otac djevojčice. Nije negirao, no nije ni potvrdio.

Poslovni suradnici

Riječ je o 36-godišnjoj savjetnici za umjetnine Helen Macintyre koju gradonačelnik poznaje od prije 15 godina, no zbližili su se početkom prošle godine kada je Helen, koja ima vlastitu konzultantsku tvrtku te često radi s Gradskom vijećnicom, radila kao njegova osobna savjetnica u povodu organizacije Olimpijskih igara. Postali su ljubavnici usprkos tome što je u to vrijeme Helen bila u vezi s Kanađaninom Pierreom Rolinom, s kojim je pak prekinula prije nešto manje od osam mjeseci. Rolin ju je, navodno, ostavio nakon što je posumnjao da on zapravom nije otac djeteta koje je izrazito svijetle puti, a on je izrazito tamnoput.

Britanski mediji tvrde i da u djetetovu rodnom listu nije navedeno ime oca, pa ako je tome vjerovati, Helen je sve vrijeme znala ili sumnjala da njezin partner nije i otac njezina djeteta.

Burna ljubavna prošlost

“Helen zapravo nikada nije skrivala da je otac malene Boris Johnson”, navode tabloidi izjavu Helenina prijatelja.

Za sada još nije predala zahtjev britanskom sudu za utvrđivanje očinstva, a u potrazi za odgovorom kako će reagirati gradonačelnik nakon što primi zahtjev doskočio je jedan njegov prijatelj. “Ako se od Borisa zatraži da napravi test, on će to sigurno učiniti jer to smatra korektnim i poštenim”, prenose britanski mediji, no iz gradonačelnikova ureda za sada nije stigla ni jedna službena izjava.

U čitavoj ovoj političko tabloidnoj zavrzlami postoji i verzija kako je otkriven otac bebe. Navodno se njezin bivši partner Pierre Rolin, inače tajkun, požalio prijateljima da je upravo Johnson kriv za raspad njegove veze s Helen, tvrdeći da su ona i Boris zajedno provodili previše vremena. A poznavajući burnu ljubavnu prošlost gradonačelnika, Rolin je imao razloga posumnjati.

Ogorčeni partner

Vrhunac svega bile su snimke sigurnosnih kamera koje su otkrile sumnjivi gradonačelnikov prošlogodišnji posjet Helen Macintyre dok je Rolin bio na poslovnom putu. Naime, snimljen je kako ulazi u njezinu kuću u petak navečer, a napušta je tek u subotu ujutro. Helen je pokušala uništiti dokaz, međutim, nije uspjela.

U ovoj verziji priče pak tvrdi se da je Rolin bio uvjeren da je malena djevojčica njegovo dijete i da je par prekinuo tek kada je stigao nalaz DNK analize koji je potvrdio da Rolin nije ni u kakvom krvnom srodstvu s djevojčicom. Rolin je bio toliko ogorčen da je Helen uputio desetke uvredljivih i prijetećih SMS poruka, zbog čega se ona obratila i policiji. Ponovno, navodno.

Danas živi s trećim

I ovdje se priča opet vraća na djetetovu boju kose; Rolin je sada, siguran da on nije otac zbog svijetle puti Helenine kćeri, posumnjao da je otac baš svjetloputi gradonačelnik s kojim se Helen toliko družila. Helen danas pak živi s piscem Williamom Cashom i prestala je odgovarati na pitanja medija. Stoga se javlja sumnja hoće li Helen ikada poželjeti potvrditi i DNK analizom da je Boris otac njezine djevojčice.

Johnson je već 17 godina u braku s Marinom Wheeler zbog koje je ostavio prvu suprugu. Imaju četvero djece, a imena njegovih ljubavnica počela su “curiti” nakon što je 2008. godine izabran za gradonačelnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:39