GLUMAČKA IKONA

Jean-Paul Belmondo u raljama seksepilne prevarantice

Davao je novac svojoj djevojci koju policija sumnjiči za gospodarski kriminal i prostituciju

Jean-Paul i ja imamo poseban odnos - kazala je jednom 34-godišnja Barbara Gandolfi, djevojka ikone francuske kinematografije Jean-Paul Belmonda. Sudeći prema nedavno pokrenutoj istrazi belgijske policije koja Gandolfi sumnjiči da je zajedno s bivšim suprugom Fredericom Vanderwiltom namamila slavnoga glumca u ilegalne poslove, njihov je odnos doista “poseban”.

Bivši bračni par Gandofini - Vanderwilt ima razgranati biznis u Belgiji i Dubaiju, vode nekoliko tvrtki, uključujući noćne klubove, butike odjećom u Dubaiju i klub za razmjenu supruga za koji ih je inspirirao hit film Stanleyja Kubricka “Oči širom zatvorene” s Tomom Cruiseom i Nicole Kidman u glavnim ulogama.

Iako u javnost još nisu procurili svi detalji za što se sve sumnjiči ovo dvoje Belgijaca, čini se da su njih dvoje, između ostaloga, nagovorili Belmonda da uloži svoj novac u njihove poslove, a taj je novac potom upotrebljen nezakonito. Drugim riječima, Belmondo bi zauvijek mogao ostati bez novca koji je investirao.

Daje mu snagu

Njegova obitelj inzistira na tvrdnjama da Gandolfi staroga glumca iskorištava, čak navode da je Belmondo svojoj djevojci kupio kuću u vrijednosti 775 tisuća funti (oko 6,6 milijuna kuna), a u kojoj ne stanuje ona već njezin - bivši.

Šarmantan i markantan 77-godišnji Francuz Jean-Paul Belmondo na šarm bivše Playboyjeve zečice i pin-up djevojke pao je prije dvije godine, upoznavši je u jednom francuskom restoranu. Na upoznavanju nisu mnogo radili, a Belmondo je svoju novu djevojku ubrzo nakon toga poveo sa sobom u Hollywood gdje je primio nagradu za životno djelo.

Navodno je Belmondo, nakon što je saznao za policijsku istragu, zaprijetio da će podići privatnu tužbu protiv svoje 42 godine mlađe djevojke, no, ljepotica ga je uspjela uvjeriti u svoju nevinost.

- Između nas se ništa nije promijenilo. Ja Jean-Paulu donosim snagu, drugu mladost. Nikada neću dopustiti da padne - kazala je Barbara magazinu Paris Match. Možda je to doista tako s obzirom na to da je nedavno izašao novi Belmondov film “Čovjek i njegov pas”.

Bavi se i prostitucijom?

Barbaru Gandolfi sumnjiče i za to da se bavi prostitucijom, odnosno da radi za escort agenciju Bentley’s International Models pod “kodnim imenom” Alexandra, a lani ju je policija ispitivala u svezi prijetnji smrću koje su primili Belmondo, njegova bivša supruga Natty Tardivel i njihova sedmogodišnja kći. Ništa nije dokazano, ali je Natty pokušala sudskim putem zabraniti Belmondu da viđa malenu, koja mu je, inače, četvrto dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:22