ŠEF KOMEMORATIVNOG CENTRA

‘Laž je da su pokopali ubojicu iz Gradačca! Nitko ne želi preuzeti tijelo, u hladnjači je već sedam dana‘

Mediji su ranije objavili kako monstrumovo tijelo ne želi preuzeti ni njegov otac

Nermin Sulejmanović

 Instagram/Instagram

Tijelo trostrukog ubojica Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas, još uvijek nitko nije podnio zahtjev za njegovo preuzimanje, javlja Dnevni avaz

Ravnatelj Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić potvrdio je tu informaciju, i tako zapravo demantirao brojne medije koji su prenijeli da je Sulejmanović ukopan u okolici Gračanice.

- Nije to točno! Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Nitko dosad nije došao preuzeti ga. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije - rekao je Latifagić za Dnevni avaz.

Mediji su ranije objavili kako monstrumovo tijelo ne želi preuzeti ni njegov otac koji je rekao da ga "ne zanima to govno". Kasnije je srbijanski medijima rekao da se srami svog sina.

- Ne znam što ga je dovelo do ovoga da ovako pogriješi. Sigurno mu je mozak izgorio. Kao dijete s pet, šest godina je bio normalan, poslije toga nije. Nije se hranio sa mnom, odrastao je dalje od mene. Majka mu je umrla prije nekoliko godina, živjela je s njim. MUP ga je nabolje poznavao, samo da su ga na vrijeme zatvorili, da su Nizamu sklonili, da su nešto učinili u tom slučaju... Ali vidjeli ste da se nitko nije bavio time, pa smo dočekali da on eksplodira i da napravi to što je napravio, rekao je Fikret Sulejmanović.

Otac je rekao i da se ponadao da mu se sin smirio nakon što je upoznao Nizamu Hećimović i s njom dobio dijete.

- Odlučio sam ih jednog dana vidjeti pa sam pognuo glavu i otišao kod njih. Vidio sam Nizamu i bebicu na pet minuta. Bio sam sretan. Dobio je dijete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji i bolji zbog bebice. Međutim, ostao je isti. Tko se ne bi nadao za svoje dijete da će biti bolje?, rekao je otac i dodao da bi najviše volio da ništa ne zna.

- Ja samo pijem tablete i gledam u strop, i zamišljam da ništa ne znam. Volio bih sve prespavati, jedno mjesec dana, i onda se probuditi. Toliko mi nije dobro, ne znam više što govorim, dodaje.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović ubio je nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te oca i sina, državljane Republike Turske. Osim tri ubojstva, vatrenim oružjem teško je ranio još dvije osobe i počinio samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:16