NOVI DETALJI

Primio na pošti pismo i krenuo u suludi ubilački pohod, telefon otkrio tko je ‘krtica‘?

- Ispričala je gorko plačući da je mislila da Nermin namerava ženu i bebu vratiti kući i da se kaje što ju je tukao...

Nermin Sulejmanović

 /Cropix

U javnost su izašli novi detalji o događajima koji su prethodili trostrukom ubojstvu u Gradačcu. Dnevni avaz piše da je sutkinja Lejla Numanović čak i samom Nerminu Sulejmanoviću poslala rješenje o odbijanju mjera zabrane, iako nije po zakonu morala to rješenje poslati njemu. Nakon što je rješenje primio, on je toga dana krenuo u krvavi pohod ubivši svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dvojicu muškaraca, a zatim je presudio i sebi.

Podsjetimo, Nizama Hećimović je zbog ranijeg nasilja tražila mjeru zabrane približavanja.

Dnevni avaz piše da su sa Suda poručili da im policija nije dostavila dokaze na temelju kojih bi se izrekla mjera zabrane približavanja ženi.

Još nije poznato na koji način je Sulejmanović saznao gdje se njegova nevjenčana supruga s djetetom skrivala, a mediji su pisali da mu je njezinu lokaciju odala policajka Dženana Selimović, za koju se smatralo da je ujedno i njegova ljubavnica. Ipak, objavljeno je da ona nije raspolagala takvim informacijama pa mu ih nije mogla ni odati, no zbog dokazane povezanosti sa Sulejmanovićem je suspendirana s radnog mjesta.

Republika sada piše da mu je mjesto Nizaminog skrivanja otkrila njezina rođakinja. Istražitelji su do te informacije došli pretražujući njegove pozive i poruke u mobitelu. On je u potrazi za Nizamom zvao sve njezine prijateljice i rodbinu, a čak im je i kucao na vrata.

Rođakinja je priznala da je otkrila Sulejmanoviću da se Nizama skriva kod svoje tete, a rekla je da mu je to odala iz straha.

- Znala je da je Nermin kriminalac, narko diler i nasilnik i bojala ga se. Iz straha mu je priznala gdje se krije Nezima s bebom. Ispričala je gorko plačući da je mislila da Nermin namerava ženu i bebu vratiti kući i da se kaje što je tukao Nizamu bilo kada, te da to nikada više neće ponoviti. Mislila je da će se monstrum smiriti i moliti ženu da mu oprosti. Ni na kraj pameti joj nije bilo da će da ju ubiti, ispričao je izvor Republike blizak istrazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:13