SENZACIONALNO OTKRIĆE!

Kennedy uživao na brodu punom golih djevojaka

Na fotografiji Kennedy uživa na brodu prepunim golih žena koje skaču u vodu i sunčaju se. Stručnjaci su potvrdili kako je slika autentična
 TMZ

Političari i zgodne djevojke idu zajedno kao i nogometaši i manekenke, to je odavno poznato. Dok se svijet zgražavao nad orgijama koje je talijanski premijer Silvio Berlusconi priređivao u svojoj vili na Sardiniji, nitko nije ni pomislio kako je to netko radio prije njega.

Naime, internetska je stranica TMZ, koja se bavi zanimljivim pričama o poznatima, došla u posjed fotografije koja bi sigurno promijenila svijet da je ugledala svjetlo dana kada je slikana. Fotografija pokazuje američkog predsjednika Johna F. Kennedyja na brodu prepunim golih žena, a on, kao 'pravi muškarac', nezainteresirano leži na palubi i sunča se.

Na fotografiji, vjeruje se uslikanoj sredinom 1950-ih, vide se četiri gole djevojke, od kojih dvije uživaju u skakanju u vodu.

TMZ je odmah angažirao i stručnjake za fotografiju koji su potvrdili kako nema dokaza da je slika 'fotošopirana'. Original, nagrižen 'zubom vremena', skeniran je i pregledan u potrazi za krivim osvjetljenjem, kompozicijom ili drugim oblicima manipulacije, međutim ništa nije pronađeno. Svi su se stručnjaci složili kako se radi o autentičnoj fotografiji.

- Za sada se čini da fotografija nije falsifikat. Načinjena je na fotopapiru koji se koristio tijekom 1950-ih, a emulzijski sloj na površini ima brojne pukotine što je rezultat starenja i korištenja slike - objasnio je profesor Jeff Sedlik, forenzički stručnjak za fotografiju.

Upitno je samo kada je točno fotografija nastala. Brojni članci i knjige spominju kako je John Kennedy s bratom Tedom i prijateljem senatorom George Smathersom tijekom kolovoza 1956. godine proveo dva tjedna na krstarenju po Sredozemlju. Trojac je navodno uživao u velikom broju žena na brodu. U isto je vrijeme Jackie, Johnova supruga, zbog trudnoće završila u bolnici. Vjeruje se da je fotografija nastala upravo u to vrijeme.

Naposljetku, fotografija ja završila u vlasništvu jednog prodavača automobila na istočnoj obali SAD-a koji se njome hvalio prijateljima. Nakon što je, prije deset godina, on preminuo, njegov sin je dobio tu vrijednu povjesnicu.

Pitanje je samo što bi ta fotografija učinila za Kennedyja da je 50-ih isplivala na površinu. John vjerojatno ne bi bio predsjednik SAD-a i njegova bi politička karijera bila 'torpedirana', no barem bio živ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:54