NOVI DETALJI TRAGEDIJE

FOTO: UBOJICA OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO 'Ne mogu više izdržati pritisak. Majko, brini se o mojoj djeci!'

Aleksandrova ljubavnica Ana Bogdanović smještena je na psihijatriju zbog pokušaja samoubojstva
 Facebook

BEOGRAD - Aleksandar Pavlović, koji je zadavio suprugu Mariju a potom se objesio, ostavio je i oproštajno pismo, koje pokazuje da se nije radilo o zločinu iz afekta, već o smišljenom činu koji je planirao duže vremena, javlja Kurir.

Prema neslužbenim izvorima iz MUP-a Srbije, Pavlović je u pismu nave kako više ne može izdržati pritisak i da njegov život više nema smisla, a istražitelji vjeruju da se to odnosi na činjenicu da je proteklih nekoliko mjeseci bio u tajnoj vezi sa susjedom Anom Bogdanović.

FATALNI LJUBAVNI TROKUT Aca zadavio suprugu pa se objesio na groblju, iza njih ostalo dvoje male djece

Aleksandar Pavlović i supruga Marija s djecom (Foto: Facebook)

- Očito je Aleksandar planirao ubiti Mariju. To nedvosmilseno proizlazi iz sadržaja pisma koje je ostavio u autu, pored tijela ubijene supruge, a u kojem objašnjava razloge zločina. Napisao je kako više ne može izdržati pritisak koji ima, da njegov život više nema smisla, a majku je zadužio da se do kraja života brine o njegovoj djeci. Autopsija je potvrdila da je supruga zadavljena, i da se on poslije toga objesio o drvo, navodi izvor.

Marijina majka Valentina zgrožena je time što će joj kćer biti sahranjena u istom grobu kao i njen ubojica.

- Pa zar će moje dijete ni krivo ni dužno ležati pored ubojice! Što mu je ona skrivila? Marija je u zadnje vrijeme bila utučena i mnogo je smršavila. Meni se nije žalila na muža, ali sam vidjela da nešto nije kako treba. Sestri Jeleni rekla je kako joj je Aleksandar prijetio da će ju ubiti, Jelena je čak to prijavila policiji, ali nisu ništa poduzeli. Jadno moje dijete... Jadni moji unučići, ispričala je kroz suze majka ubijene.

Ana Bogdanović, susjeda obitelji Pavlović s kojom je Aleksandar navodno bio u vezi (Foto: Facebook)

Aleksandrova susjeda i ljubavnica, Ana Bogdanović, zadržana je na odsjeku psihijatrije u valjevskoj bolnici. Liječnici kažu kako nije bila u životnoj opasnosti, no na psihijatriju je smještena zbog pokušaja samoubojstva. Bogdanović je razvedena i ima kćer, a s Aleksandrom je bila u vezi nekoliko mjeseci, navodi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 02:53