TRAGEDIJA POTRESLA SVE

ISPOVIJEST SHRVANE MAJKE 'Monstrum je zadavio moju nedužnu kćer Jelenu samo zbog ljubavnice'

 Facebook

U ponedjeljak se u srpskom selu Radobić dogodila tragedija koja je šokirala cijelu Srbiju, a priča je imala i regionalni odjek. Muž i žena Aca (31) i Marija Pavlović (31) iz Mionice pronađeni su mrtvi. Monstrum je prvo u automobilu zadavio suprugu, a potom se i objesio. Prije nego što je počinio samoubojstvo Aca je ostavio i oproštajno pismo u kojemu je priznao zločin.

Marijina majka Valentina Nedeljković, koja živi u selu Krčmar, rekla je za „Blic” da joj se kćer nije žalila na bračne probleme.

- Svojoj sestri a mojoj starijoj kćeri Jeleni je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca prijeti ubojstvom, nakon čega je Jelena obavijestila policiju. Kada sam je posljednji put vidjela, primijetila sam da moje dijete ne sliči na sebe, da je strašno smršavila, da je zabrinuta. Marija mu ništa nije bila kriva, on je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak zadavio moje nedužno dijete. Umjesto da se veselim jer je Jelena rodila prije mjesec dana, sada tugujem za kćeri koju je prvo prevario pa ubio - kroz jecaj priča Marijina majka.

Motiv za nezapamćenu obiteljsku tragediju u mioničkom kraju je ljubavni trokut, jer je Aca imao ljubavnicu za koju je znala i Marija.

Izvori „Blica” iz istrage kažu da su u 'fiat marei', parkiranom na oranici u mioničkom selu Radobić, pokraj Marijinog mrtvog tijela pronašli oproštajno pismo koje je napisao Aca. Sadržaj pisma ukazuje na to da Aca nije mogao 'izdržati životni pritisak te je odlučio ubiti suprugu, a potom i sebe'.

Osmogodišnji sin i četvorogodišnja kći Marije i Ace ostali su u kući njegove majke.

Nedugo nakon što su pronađeni leševi bračnog para, A.B. iz Mionice, za koju se tvrdi da je bila u emotivnoj vezi s Acom, pokušala se otrovati ljekovima. Ona je izvan životne opasnosti i zbrinuta je na psihijatriji bolnice u Valjevu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 16:22