PRONAŠAO GA SIN

BESTIJALNO UBIJEN BIVŠI CARINIK Željka su divljaci čak 40 puta proboli razbijenom bocom viskija

 cc

Crnogorac Željko Bokan (64), umirovljeni carinik, monstruozno je ubijen u svojoj kući u Baru, a zločin je šokirao mještane pošto se dogodio u obiteljskom domu u gusto naseljenom naselju, prenose Večernje novosti .

Željka je sa smrtonosnim ozljedama na glavi i vratu, nanesenim oštrim predmetima, pronašao sin Dimitrij. Njemu je, naime, bilo sumnjivo što se otac ne javlja na telefon pa je otišao do kuće u Šušnju, u kojoj je otac uglavnom sam živio. U ponedjeljak oko podneva zatekao je stravičan prizor.

Tragovi ukazuju da su ubojice u nanošenju smrtonosnih ozljeda koristile i razbijenu bocu. Na tijelu preminulog bilo je oko 40 uboda. Je li u pitanju ubojstvo iz koristoljublja, ili je riječ o nekom drugom motivu, utvrdit će istražni organi.

Prema jednoj verziji, Bokan je ubojice zatekao kad je došao kući. Ovome u prilog govori i činjenica da je pronađen mrtav u kožnoj jakni. Na stolu su bile i dvije čaše iz kojih se pio viski.

U kući su ispreturane stvari, a odnesene su dvije lovačke puške.

Barska policija privela je više osoba na informativni razgovor, ali nitko od njih nije zadržan, javljaju Večernje novosti .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:31