IDE U ZATVOR

ŽIVOTNI SUNOVRAT BANKARSKOG LUMENA Priklao lijepu maserku s kojom je izgubio nevinost: 'Nož mi je u grkljan zario'

 ITV screenshot

Amish Kansagra bio je predodređen za novu zvijezdu u svijetu bankarstva. Zavšio je ekonomski fakultet, odmah dobio posao u najvećoj britanskoj banci (Barclays), plaća mu se konstantno povećavala, bio je miljenik šefova... Ispred sebe imao je briljantnu karijeru, ali nije računao na jednu stvar - ljubav. Na kraju će upravo zbog ljubavi provesti 15 godina u zatvoru nakon što je kuhinjskim nožem pokušao zaklati svoju djevojku.

Sve je počelo kada je 28-godišnji bankar stres od posla počeo rješavati u salonima za masažu. Uskoro je Amish pronašao i svoju omiljenu maserku, 35-godišnju Annu Imporowicz, inače eksperticu za 'senzualnu masažu'. Nakon nekoliko posjeta bankar se upustio i u ljubavnu vezu s fatalnom Poljakinjom. Izgubio je nevinost i tada mu je cijeli život krenuo niz provaliju.

Prvi 'briljantan' potez Kansagra je napravio dan nakon što je doživio svoje prvo seksualno iskustvo. Došao je na posao samo da bi šefovima rekao:

- Dajem otkaz!

Začuđena ekipa u odijelima nije mogla vjerovati svojim ušima, a novi šok Amish im je priredio kada im je objasnio koji su mu daljni koraci u karijeri.

- Otvaram salon za masažu.

Kansagra je u velikom stilu krenuo u ljubavnu vezu s maserkom, iako je već u startu bilo jasno da to neće dobro završiti. Annu je proganjao bivši dečko što je Amisha činilo vrlo nervoznim. Međutim, mladi bankar je totalno eksplodirao kada je 22. lipnja u jednoj londonskoj diskoteci primijetio kako se jedan mladić nasmijao njegovoj djevojci.

Odmah po dolasku kući uslijedila je svađa koja je počela bacanjem laptopa i mobitela, te urlanjem 'kurvo, kurvo'. Međutim, pravi problemi su nastali kada je Amish primjetio da pokraj njega stoji kuhinjski nož.

- Osjetila sam jaku bol kod lijevog bubrega. Urlala sam, a on me zgrabio za vrat. Pokušala sam nekako pobjeći iz kuće, ali on je skočio na mene i vratio me natrag. U jednoj ruci je i dalje imao nož, a s drugom je držao moj vrat. Zario mi je oštricu u grkljan - pričala je Anna na suđenju.

- Dan danas imam noćne more. Ne mogu preživjeti bez tableta za bolove. Plus, mogu zaboraviti da ću u svom životu upoznati nekog muškarca, više se ne usuđujem ni odlaziti na spojeve...

Odvjetnica Amisha Cathy Ryan njegove je postupke na sudu pokušala objasniti ovako:

- Bilo je to njegovo prvo seksualno iskustvo i jasno je da se odmah zaljubio u Annu. Poslije se osjećao izdanim i iskorištenim. Njegova očekivanju od te veze su bila prevelika...

Srećom, sutkinja nije imala nimalo razumijevanja za Kansagrove probleme i mladić će idućih 15 godina provesti u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:30