KRALJ PEKARSTVA

Treći milijunski splitski razvod: Svagušina žena mogla bi nakon rastave dobiti 8 milijuna eura

'Istina, već tri mjeseca živim sam. Imam svoj život i potpuni mir i ne želim otkrivati detalje iz privatnog života. Na kraju, kakva je to vijest jesam li se razveo ili ne'
 Damjan Tadić/CROPIX

SPLIT - Joško Svaguša, kralj splitskog pekarstva i smijenjeni predsjednik Hajduka, rastaje se, a njegova bi supruga mogla dobiti oko osam milijuna eura.

Raskalašeni život

Zbog glasina da su pukle dvije ljubavi u životu Joška Svaguše - ne samo ona s dugogodišnjim prijateljem Željkom Kerumom, nego i sa životnom suputnicom, suprugom Jasminkom - on je trenutačno najintrigantnija osoba u Splitu.

No, za razliku od dosadašnjih priča o Svaguši, njegovoj ljubavnoj vezi s izvjesnom Dajanom Sorić, raskalašenom kavanskom životu, pa sve do spekulacija da se primirio i vratio u obiteljsko gnijezdo, posljednjih mjeseci u njegovu se životu dogodio potpuni obrat. Osamio se. Udaljio od svih. Njegovi prijatelji kažu da živi izvan obiteljske kuće, u stanu na Žnjanu, i kao da je u depresiji. Nije prisustvovao ni proslavi velikog Hajdukova rođendana.

Daleko od skandala

I dok su ga mediji ovih dana neuspješno lovili za izjavu, Svaguša je o nagađanjima i spekulacijama koje ga uporno prate prvi put progovorio za Jutarnji list.

- Istina, već tri mjeseca živim sam. Imam svoj život i svoj potpuni mir i ne želim otkrivati detalje iz privatnog života. Na kraju, kakva je to vijest jesam li se razveo ili ne - rekao je Svaguša, povjeravajući nam ipak da živi povučeno, daleko od svih skandala koji mu se pripisuju.

Opovrgnuo tračeve

Opovrgnuo je i sve tračeve kako je okrenuo leđa Kerumu: - Nisam ja takav čovjek. Željko Kerum je moj dugogodišnji prijatelj, a prijatelja, vjerujte, nikad ne bih izdao.

Ista sudbina, baš kao i Željka Keruma, u privatnom životu njie zaobišla ni Joška Svagušu. Kralj pekarstva mogao bi uskoro zauzeti treće mjesto na listi najskupljih splitskih razvoda. Naime,

, a zatim i razvoda najvećega splitskog graditelja Zvonka Kotarca , popucali su i konci Svagušina braka, koji su već dulje vrijeme bili tanki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:13