INCIDENT U SPLITU

Kerum: Svaguši bi bilo bolje da je otputovao u Vinkovce, takve stvari štete našoj stranci

 Damjan Tadić/CROPIX

SPLIT - Splitski gradonačelnik Željko Kerum i čelnik Hrvatske građanske stranke komentirao je subotnji incident nakon svađe na Bačvicama zbog kojeg je uhićen predsjednik Hajduka, član HGS-a i njegov prijatelj Joško Svaguša.

- Bilo bi mu bolje da je otputovao u Vinkovce nego da je išao tu po noći. Ja ne znam o čemu se točno radilo. U svakom slučaju, to je Svagušina stvar. Ali nije dobro da na takav način rješava stvari. Ako je on kriv, a član je stranke, takve stvari štete našoj stranci. S druge strane mislim kako treba uvijek biti gospodin i gentelman i ja vjerujem da bi svi mi muškarci kad bi ugledali da neko čupa ženu za kosu reagirali.

Gradonačelnik je ujedno odbacio navode da bivšem premijeru Ivi Sanaderu pomaže u preuzimanju kontrole nad dijelom splitskog HDZ-a.

- Znači li da sam toliko moćan? Smiješno mi je to sve skupa. Nemam ja žive veze s tim niti me to interesira. Imam ja dovoljno i svojih obaveza i zašto bi uopće razmišljao o bivšem premijeru. Imam svoju malu strančicu i pokušavamo je oživjeti i nešto napraviti. Cilj mi je da uđemo u Sabor i da dovedemo u Split Ministarstvo mora i turizma. Samo to ministarstvo zapošljava oko 700 ljudi i to bi bila velika stvar za naš grad - poručio je Željko Kerum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:36