NOVI DETALJI O MONSTRUMU

Slovenija: Paravinji je bivši šef platio 10.000 eura jamčevine, a on je potom pobjegao u Hrvatsku

Dosad se o ovome šutjelo u tvrtki West transport jer je vlasnik umro i smatrali su kako nema smisla ništa govoriti
Banja luka, 270611.Policija Republike Srpske danas je Dragana Paravinju , koji je jucer priznao otmicu i ubojstvo Antonie Bilic, prebacen u tranzicijski zatvor u Sarajevo.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubašić / CROPIX

Vijesti o Draganu Paravinji stižu iz dana u dan, a najnovije su iz Slovenije, gdje mu je bivši poslodavac platio deset tisuća eura jamčevine dok je 2007. godine čekao odluku o izručenju Srbiji, gdje je pravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja, pišu Nezavisne novine .

Riječ je o tvrtki West transport iz Kanižarice, a dosad se o ovome šutjelo jer je vlasnik umro i smatrali su kako nema smisla ništa govoriti, posebno jer je Paravinja nakon odluke ministra pravosuđa Aleša Zalara o izručenju Srbiji, pobjegao iz zemlje.

SPECIJAL: POTRAGA ZA ANTONIJOM BILIĆ

FOTO Hrvatska zatražila izručenje Dragana Paravinje, ponovno će ga ispitati hrvatski istražitelji

Od tada nisu čuli za njega sve do uhićenja koje je uslijedilo nakon nestanka Antonije Bilić, čije je ubojstvo Paravinja priznao policiji, ali tijelo još uvijek nije pronađeno.

Baš kao što nije pronađena niti Doroteja Pasar, nestala 2007. u dobi od 17 godina.

Sumnja se kako je i s njenim nestankom povezan Paravinja , a slovenska policija istražuje sve slučajeve traženih lica za koje postoji sumnja kako su možebitne Paravinjine žrtve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:24