ŠTO HRVATI VOLE

Sapunica najgledanija i u izbornoj noći: Jakov i Lara potukli Zorana, Jadranku, Hlo, dva Mislava...

Izbornu emisiju HTV-a pratilo je najviše gledatelja

ZAGREB - Jakov i Lara u izbornoj su noći potukli Zorana, Jadranku, Hloverku, dva Mislava, Igora i Anu. Jer, prema službenim podacima najviše je gledatelja u nedjelju navečer, njih čak milijun i sto i petnaest tisuća, pratilo serijal 'Larin izbor' na Novoj TV.

Publiku je više od prvih rezultata parlamentarnih izbora zanimalo hoće li lijepa Lara ponovo pokloniti svoje srce Jakovu, koji je u međuvremenu napravio dijete egzotičnoj Lejli, pa je tako serijal Nove TV s 26, 7 posto gledanosti u nedjelju bio uvjerljivo najgledanija emisija dana.

Drugo mjesto po gledanosti osvojio je 'Dnevnik' Nove TV s 22, 6 posto, dok HTV-ov 'Dnevnik' u nedjelju bilježi 12,8, a RTL 'Danas' 9, 1 posto gledanosti.

Izbornu emisiju HTV-a što su je vodili Hloverka Novak-Srzić i Mislav Togonal pratilo je 13, 4 posto publike, Mislava Bagu i 'Izbornu noć' na Novoj TV 11, 8 posto, a Igora Bobića i Anu Brdarić i 'Noć odluke' na RTL Televiziji gledalo je 4, 3 posto ljudi između 21 i 22 sata, te 2, 3 posto njih od ponoći do jedan sat u noći.

Za 'Bandite', odnosno dogodovštine Brucea Willisa i Billyja Boba Thorntona, film emitiran u nedjelju na RTL televiziji u pauzi 'Noći odluke', hrvatska publika nije pokazala velik interes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:13