NIKOL: POVJERLJIVO

Snima se prva WEB SAPUNICA: Jagoda Kumrić otkriva tajne obitelji Zlatar iz 'Larinog izbora'

 Picek/CROPIX

Nikol Zlatar dobiva svoj spin off! Obožavatelji “Larinog izbora” od 19. ožujka moći će pratiti razvoj priče serije s Nikol Zlatar u središtu radnje na web stranici OYO.hr . Glumica Jagoda Kumrić, naime, dobiva svoju seriju “Nikol: povjerljivo”, prvu u Hrvatskoj snimanoj isključivo za internet, u kojoj otkriva tajne Zlatarovih u svom videodnevniku.

Simpatična plavuša u “Nikol: povjerljivo” otkrivat će tajne obitelji Zlatar, a sve će početi kada će, pomažući ocu oko uređivanja novog ureda, naići na neobičnu kartu ispisanu čudnim simbolima i brojevima.

Misteriozni svijet

Vidjevši koliko je Tončija uzrujala činjenica da je vidjela kartu, Nikol će je kriomice fotografirati. Mučit će je zašto je otac tako burno reagirao te odlučiti da ovu tajnu zadrži za sebe, ali će istodobno započeti voditi i svoj videodnevnik. Nikol će početi istraživati misterij koji se krije iza tajanstvene karte. Posjetitelji stranice OYO.hr moći će pratiti svaki njen korak, a Nikol će postati njihov insajder u misteriozni svijet “Larinog izbora”.

- Oduševljena sam što Nikol nastavlja voditi život paralelno u svojoj seriji. Producenti su zamisli vrlo intrigantnu i zabavnu radnju koja se nastavlja na ‘Larin izbor’ i nudi još dublji uvid u tajne Zlatarovih kroz njene oči. Uloga Nikol meni je prva u karijeri, ali sigurno jedna koju ću zauvijek pamtiti i za koju će me vezati najljepše uspomene. Ona je pronicljiva i bistra, svoju razmaženost pomalo napušta kako sazrijeva, a sada se i zaljubila. Znatiželjna je i pravi izbor za otkrivanje tragova velikih tajni iz prošlosti svoje obitelji - kaže Jagoda Kumrić, koja ne krije da je presretna zbog novog poslovnog uspjeha.

Inovativna ideja

- Kao pripadnici web generacije odlična mi je fora da jedna serija ide samo na internetu.

Posebno velika čast mi je da sam dio projekta koji se do sada još kao takav nikada kod nas nije radio, a i sama sam dosta na webu, gdje često gledam brojne serije i filmove. Internet je budućnost, tako da mi je drago da sam dio jedne ovako inovativne ideje i projekta koji će vjerujem i posjetitelji stranice OYO.hr prepoznati i rado pratiti - govori glumica, koja je već snimila prve četiri epizode web serije.

- U ‘Nikol: povjerljivo’ bit ću ista kao i u ‘Larinom izboru’, samo još znatiželjnija i odlučnija u nastojanju da dođem do odgovora koji me zanimaju. Baš kao i Nikol i sama volim istraživati, proučavati ljude i otkrivati razne zagonetke, tako da sam se sjajno snašla u ovom njenom karakteru - kaže Jagoda, dodajući da joj je “Larin izbor” promijenio život.

Upis na Akademiju

- Sada mi se pružila prilika i za spin off u kojemu igram središnju ulogu. Zbog svega toga sigurna sam da je gluma ono čime ću se sigurno i u budućnosti baviti. Pokušat ću ponovno upisati Akademiju i tko zna kako će se sve dalje razvijati. Kao što sam na početku rekla - ništa nije neostvarivi san. Samo od snova ne treba odustati - ističe atraktivna plavuša.

Što se web serije tiče “Nikol: povjerljivo”, ona zasad ima 16 epizoda, od kojih je dio već snimljen. Naravno, mogući su i novi nastavci web serije, što će ovisiti o prijemu kod gledatelja.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:10