BUNIKA I DALJE UDARA

Šaman Luka Hodak: Priča o Ivi Sanaderu još nije gotova

Političku sudbinu Ive Sanadera predvidio je još u svibnju. On je tada rekao da će, izbace li ga iz HDZ-a zbog novogodišnjeg 'slučaja bunika', na isti način završiti i predsjednik stranke. 'Nadam se da sad i nevjernici shvaćaju da šamanizam nije dječja igra', kaže Hodak
 Ana Tuškan

SABORSKO - Političku sudbinu Ive Sanadera još je u svibnju 2009. godine predvidio šaman Luka Hodak. On je tada rekao da će, izbace li ga iz HDZ-a zbog novogodišnjeg "slučaja bunika" u kojem je umro Ratko Barić, na isti način završiti i predsjednik stranke.

- Samo mjesec i pol kasnije Sanader je bez objašnjenja rekao: "Hvala na suradnji i doviđenja". Ovim potezom Jadranke Kosor moja je vizija ispunjena, Sanader više kao ni ja nije na popisu članova HDZ-a. Nadam se da sad i nevjernici shvaćaju da šamanizam nije dječja igra - samouvjeren je Luka Hodak.

Šaman iz Saborskog ide i korak dalje i najavljuje da će se turbulencije na hrvatskoj političkoj sceni nastaviti i cijele ove godine. Doći će, tvrdi, do raspada HDZ-a, ali i SDP-a.

- Sanader će uz Luku Bebića i dalje biti kamen oko vrata HDZ-u. Oni i ljudi oko njih biti će jezgra desne političke frakcije koja bi izlaskom iz HDZ-a mogla u Saboru pomrsiti račune koaliciji. Priča o Sanaderu još nije gotova. Tijekom 2010. godine on će biti još mnogo puta glavni sadržaj novinskih naslovnica, a istrage brojnih kriminlanih slučajeva usmjerit će se prema njemu - priča nam Luka Hodak.

Hodak tvrdi da su HPB, HAC, HŽ i njima slični slučajevi ustvari niskobudžetne predstave za javnost i Europu. U grotlo isisavanja i pranja novca, gdje se prometi broje u milijardama, još se, tvrdi šaman, uopće nije ni taklo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:15