SVI PRATE IVU

Komentari iz BiH: A kol’ko mi imamo Sanadera...

Zagreb, 221010.Sabor, Markov trg.Redovita sjednica Sabora.Novi zastupnik Ivo Sanader dolazi u sabor.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Na bosanskim portalima vijesti o Sanaderu bile su vrlo šture, ali su zato bili zanimljivi komentari korisnika. “A kol’ko mi imamo Sanadera, malo nam je i zatvor Zenica i Foča da potrpamo”, napisao je jedan korisnik Avaza. Drugi se pitao: “Kad ćemo mi naše lopove početi hvatati i javno vješati?”

Na sličan su se način veselili i čitatelji web stranice B92.

SVE O UHIĆENJU IVE SANADERA PRATITE NA SPECIJALU JUTARNJEG.HR!

“Spremite se, gospodo Dinkiću, Koštunice, Cvetkoviću, Jelašiću, Milosavljeviću, Nikoliću, Vučiću, Draškoviću, Dačiću, Iliću”, poručivao je jedan korisnik dok su se drugi ismijavali s tim što je Sanader uspio pobjeći iz Hrvatske.

“Ha, ha! Evo budućeg scenarija i za našu vrlu vladajuću garnituru... samo da odnesem lek tetki preko grane pa se vrcem, tašte mi”, bio je jedan od komentara, a netko se nadovezao: “On samo želi da pogleda Cecin koncert u Australiji”.

Srbijanski mediji donose detaljne izvještaje o jučerašnjim zbivanjima oko Ive Sanadera s izjavama hrvatskih dužnosnika, slovenske policije, pa i Hannesa Swobode, preuzetim iz hrvatskih medija.

Vijesti o Sanaderu ipak nisu bile postavljene na istaknutim mjestima srbijanskih portala; B92 očekivano važnijim od raspisivanja tjeralice smatra vijest o uhićenju Tomislava Merčepa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 15:28