DVOSTRUKI KRITERIJI

HDZ-ova zastupnica napala Kekina, a i sama imala 4 povlaštene parking karte

ZAGREB - HDZ-ova zastupnica Margareta Mađerić, koja je nedavno prozvala Roberta Mišetu, direktora Zagrebparkinga, zbog povlaštene karte za frontmana Hladnog piva Milu Kekina, i sama je godinama koristila istu povlasticu. Jutarnji je u posjedu dokumenata prema kojima je Mađerić imala povlaštene parking karte, i to za čak četiri različita automobila!

Besplatno u sve zone

Kao gradska zastupnica imala je pravo na povlaštenu kartu (PPK) koju je plaćala Skupština , ali je, osim toga, koristila još jednu koju je plaćalo Poglavarstvo. Za još dva automobila imala je besplatno parkiranje u svim zonama! Za automobil koji je u vlasništvu tvrtke A.G.M KOSEC d.o.o., a Mađerić je jedna od njezinih osnivačica, Skupština je plaćala povlaštenu kartu od siječnja 2006. do siječnja 2011. godine.

Nadalje, Margareti Mađerić i njezinu suprugu Luki od lipnja 2006. do lipnja 2007. i Poglavarstvo je plaćalo povlaštenu kartu po cijeni za stanare. Za to isto vozilo od lipnja 2007. pa do lipnja 2011. izdana je povlaštena karta za besplatno parkiranje! Od studenoga 2006. pa do siječnja 2010. za još su jedan automobil, koji glasi na ime Luka Mađerić, imali besplatnu povlaštenu kartu.

U međuvremenu je karta poništena jer je automobil promijenio registarsku oznaku, a nova besplatna karta je izdana i za tu registraciju. Tek od siječnja 2011. Mađerić je počela kupovati povlaštenu parkirnu kartu po propisanoj cijeni.

Svi su imali to pravo

Margareta Mađerić tvrdi kako nije istina da je koristila četiri, nego dvije povlaštene parkirne karte.

- Promjenom vozila zamijenila sam parking karticu, pa su na zamijenjenoj kartici bile nove registarske oznake. Povlaštene karte su mogli dobiti svi gradski zastupnici, zaposlenici gradske uprave i Holdinga - opravdala se Mađerić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 15:03