PRVO U BARAKU PA KOD VRHOVNIKA

FOTO HDZ u barakama započeo kampanju: Pobjedu ćemo posvetiti poginulim braniteljima i Tuđmanu!

Na okupljanju se pojavilo svih 148 kandidata HDZ-a na parlamentarnim izborima
 Goran Mehkek / Cropix

Svi kandidati HDZ-a na prosinačkim parlamentarnim izborima okupili su se ispred prostorija NK Jarun u Zagrebu. Tako je vladajuća stranka i službeno započela predizbornu kampanju.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor tom je prigodom izjavila kako će njena stranka pobjedu na izborima posvetiti poginulim hrvatskim braniteljima i prvom predsjedniku Hrvatske i HDZ-a Franji Tuđmanu.

- Upravo u sjećanje na Tuđmana ovu kampanju počinjemo s mjesta gdje je osnovan HDZ - rekla je Kosor.

- Građane stalno morate podsjećati na sva postignuća naše stranke, na sve pobjede koje nikome nećemo dopustiti da ih uništi i poništi - poručila je premijerka kandidatima.

- Svoju snagu dokazali smo u teškim godinama kada smo se borili za samostalnost Hrvatske, ulaskom naše zemlje u sve međunarodne institucije, kada smo postali članica NATO-a te završetkom pregovora s Europskom unijom - rekla je Kosor dodajući kako je HDZ snagu pokazao i u borbi protiv korupcije i kriminala u zadnje dvije godine.

- Građani će to prepoznati i nagraditi.

Imala je predsjednica stranke još nekoliko poruka kandidatima na izborima.

- Od svih vas tražim da date sve od sebe i da u ovoj kampanji pokažete kako smo uvijek spremni vlastitim životima dokazivati da dajemo sve za Hrvatsku, ali da Hrvatsku ne damo nizašto - poručila je Kosor čiji je govor često prekidan skandiranjima 'Pobjeda, pobjeda'.

Nakon skupa, vodstvo stranke smjestilo se u HDZ-ov autobus i uputilo se u Veliko Trgovišće gdje su odali počast prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 00:32