SLUČAJEVI SE GOMILAJU

Evo zašto vam ne stižu računi. Postalo joj je sumnjivo što poštar radi ispred trgovine, nakon smjene se primila telefona...

Ovo je tek novi u nizu priloga tezi da je Hrvatska pošta postala ozbiljan slučaj

Ilustrativna fotografija

 /Nera Simic/Cropix

Poražavajuća priča stiže iz Čakovca. Jutarnji je posljednjih tjedana mnogo pisao o sustavu Hrvatske pošte, od problema na Trešnjevci koji su, po svemu sudeći, skrivili nemarni poštari, do slučaja s Krka gdje naručeni paketi ne dolaze mjesecima, preko slučaja jedne čitateljice iz Zagreba, koja nam je javila da joj je dostava iz Vukovara do glavnog grada putovala 16 dana, e samo da bi se na koncu izgubila u sortirnici.

Najrecentniji slučaj iz Čakovca, o kojem je izvijestio Danas.hr, tek je novi u nizu priloga tezi da je Hrvatska pošta postala ozbiljan slučaj.

Naime, poštar iz Čakovca čitavu je neuručenu poštu bacio u smeće. Na njegovu nesreću, neuručenu poštu bacio je u koš za smeće ispred trgovine gdje ga je primjetila jedna savjesna prodavačica. Ona je nakon smjene praznila koševe i unutra pronašla račune HEP-a i HT-a. I odmah obavijestila Hrvatsku poštu. Oni su, piše Danas.hr, javili da je poštar odmah suspendiran, i da će dobiti izvanredni otkaz.

A neuručene račune i pisma, tvrde, preuzet će njegov kolega.

Hrvatska pošta, sjetit ćete se, kao da je scenarij preuzela iz kultne serije Seinfeld. I tamo je poštu nemarnog poštara Newmana na kraju raznosio nitko drugi nego Jerry Seinfeld osobno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 04:36